Siirry sisältöön

Älvsbyhus jatkaa Ruotsin suurimpana pientalovalmistajana

Pientalovalmistaja Älvsbyhus jatkaa edelleen alan vahvana toimijana ja kasvattaa markkinaosuuttaan ja liikevaihtoaan. Älvsbyhusin toimitusjohtaja Kent Johansson on hyvin tyytyväinen:

– Tilinpäätöksestämme käy ilmi, että Älvsbyhus-konsernin liikevaihto kasvoi 1,1 miljardista kruunusta (vuonna 2015) lähes 1,3 miljardiin kruunuun (vuonna 2016). Näin ollen käyttökate oli 288 miljoonaa kruunua.

Älvsbyhus-konserni investoi nyt tehtaiden laajentamiseen, aivan uudenlaisiin kestäviin seinärakenteisiin ja uuteen talo-ohjelmaan, joka sisältää juuri markkinoille tulleet uudet talomallit. Samanaikaisesti yhtiö on tarkistanut koko markkinointikonseptinsa ja esitellyt uuden, entistä modernimman viestintätavan ja verkkosivuston. Konserni on kasvanut myös vastaperustetulla tonttiyrityksellä, ja LKAB:n kanssa tehty sopimus ja kaupunkimuutos Malmfältenissä on jo alkanut näkyä talotoimituksina.

Älvsbyhusin toimitusjohtaja Kent Johansson: – Liikevaihdon kasvattaminen on tärkeä askel eteenpäin strategiassamme. Vuonna 2016 toimitimme 100 taloa enemmän uusille talonomistajille verrattuna vuoteen 2015. Kasvatamme myös markkinaosuuttamme, ja olemme 18:tta vuotta peräkkäin Ruotsin suurin pientalovalmistaja. Panostamme ja investoimme kasvuun, ja olemme nyt yhtiön ehkä kautta aikojen intensiivisimmässä kehitysvaiheessa. Juuri markkinoille tulleessa uudessa talossa on täysin uusi seinärakenne, Energy Wall, joka on kaiketi markkinoiden paras lajissaan.

Uusissa taloissa on myös uudet fiksut pohjaratkaisut ja houkuttelevia lisävarustevaihtoehtoja, jotka ovat saaneet myönteisen vastaanoton markkinoilla. Yksinkertainen todiste siitä on se, että kuvastojemme tilausmäärä on kaksinkertaistunut.

Jatkamme tähän kehitykseen investoimista, ja lisäksi esittelemme tuotesivulla useita uutuuksia. Tuntuu tietenkin äärettömän hyvältä, että tämä voi tapahtua samalla, kun sekä liikevaihtomme että markkinaosuutemme jatkavat vahvaa kasvuaan.

Älvsbytalo tuo markkinoille muuttovalmiin pikkutalo Siirin

Älvsbytalon uusi talomalli Siiri on vain 63 m²:n koostaan huolimatta täydellinen omakotitalo. Poistoilmalämpöpumpulla varustettu Siiri täyttää myös jo lähes nollaenergiatalon energiatehokkuusvaatimukset.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto