Siirry sisältöön

Älvsbyhus-konserni on rakentanut jo 40 000 taloa

Jälleen on saavutettu yksi virstanpylväs Älvsbyhus-konsernin historiassa – yrityksen 40 000. talo rakennetaan tällä viikolla Älvsbyn talotehtaalla Pohjois-Ruotsissa.
– Tuntuu, kuin olisimme vastikään rakentaneet 20 000. talon, mutta siitä onkin kulunut jo 15 vuotta, sanoo Älvsbyhus-konsernin johtaja Kent Johansson.

Älvsbyhus-konsernille tämä viikko on historiallinen viikko, sillä juuri nyt rakentuu parhaillaan talo nro 40 000 ja se kuljetetaan junalla tukholmalaiselle perheelle. Vuonna 1960 valmistui talo numero 1, ja sen jälkeen on jo 39 999 taloa myyty ja toimitettu perheille Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

– Kiitos kuuluu meidän upealle henkilökunnallemme, jonka ansiosta olen varma, että kymmenen vuoden sisällä juhlimme jo 50 000. taloa, Johansson sanoo.

Kent Johansson ja hänen veljensä Stefan kuuluvat Johannsonin suvun kolmannen sukupolven talorakentajiin.  Vuodesta 1960 lähtien muuttovalmiita talopaketteja valmistava konserni on tehnyt järjestelmällistä tuotekehitystyötä, joka näyttää nyt tuloksia. Älvsbyhus on ollut Ruotsin suurin pientalovalmistaja jo vuosituhannen vaihteesta lähtien.

– Jokainen talo on erityinen. On mahtava tunne tietää, että olemme auttaneet jo 40 000:a perhettä toteuttamaan unelmakotinsa. Toivotamme perheille lämpimästi onnea uuteen kotiinsa, sanoo Johansson.

Rovaniemellä avataan Älvsbytalon esittelytalo

Rovaniemen Vennivaaran asuinalueella vietetään tänä viikonloppuna avajaisia, kun Älvsbytalon rakentama omakotitalo avataan asiakkaille taloesittelykäyttöön. Kyseessä on Älvsbytalon 1-kerroksinen, 81,5-neliöinen Mainikki, jossa on päätyterassi sekä aurinkokennolämmitys. Talossa on mahdollisuus tutustua myös tämän syksyn sisustustrendeihin, sillä talon on sisustanut IKEA.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto