Siirry sisältöön

Älvsbytalolta uutta muotoiluajattelua ja uusi talomalli

Älvsbytalon uudet ratkaisut korostavat pohjoismaista, linjakasta designia yhdistettynä tuttuun, kustannustehokkaaseen talotuotantoon. Uusi talomalli Minna (107,0 m², 3–4 h+k+s) avaa ensimmäisenä suunnittelun uutta suuntaa.

– Haluamme kuunnella tarkoin kuluttajien toiveita, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen. Uudistukset tuovat talon ostajille lisää valinnanvaihtoehtoja ja joustavuutta.

– Tehokkaaksi hiotun talotuotantomme ansiosta voimme kuitenkin tarjota muuttovalmiit kodit yhtä fiksuun hintaa kuin ennenkin, Torvinen painottaa.

Vaihtoehtoja erilaisiin ympäristöihin

Uusien ulkoasuvalintojen myötä Älvsbytalot mukautuvat joustavasti myös erilaisten kaupunkiympäristöjen vaateisiin. Kattomateriaalien, värien ja katon kulman uudet vaihtoehdot, katon jatkumo suoraan sisäänkäynnin ylle sekä selkeälinjaiset, näyttävät ikkunarivistöt luovat taloille uudenlaista, urbaania linjakkuutta.

Minna tuo yhdessäolon asumisen ytimeen

Uutuusmalli Minnan tilat muuntautuvat helposti kahden tai kolmen makuuhuoneen kodiksi asukkaiden toiveiden mukaan. Tilava, yhtenäinen keittiö–olohuone avautuu talon keskelle, läpi talon. Yhteisten tilojen avaruus ja valoisuus houkuttavat perhettä yhdessäoloon ja vieraiden kanssa viihtymiseen. Erilliset, tilavat kodinhoito- ja kylpyhuoneet helpottavat arjen sujumista.

Jo ennalta uuden energiatehokkuusdirektiivin mukaisia

Kaikki Älvsbytalot ovat lähes nollaenergiataloja ja ne noudattavat jo nyt vuonna 2021 voimaan astuvia rakennusmääräyksiä.

Älvsbytaloissa on vakiona poistoilmalämpöpumppu; vaihtoehtoisena kallio-/maalämpöpumppu. Talojen energiatehokkuus perustuu osaltaan edistyksellisiin, paksuihin Energy Wall -seinärakenteisiin. – Seinien edistyksellinen rakenne varmistaa, että asukkaat saavat terveen ja terveellisen talon, kertoo Älvsbytalon Torvinen. – Ja kun talo on tekninen ja toimiva, asukkaat voivat kaikessa rauhassa nauttia asumisesta.

Suomen tyytyväisimmät asukkaat ja parhaat maksuehdot

Älvsbytalon asiakkaat ovat talotoimitukseensa tutkitusti Suomen tyytyväisimpiä (Omakotirakentajatutkimus 2017/18 RV). Samoin on tilanne Ruotsissa (Prognoscentrets NKI-mätning av styckebyggda småhus under 2018), missä Älvsbyhus on markkinoiden suurin toimija. Suomen Älvsbytalot tehdään Kauhajoella Pohjanmaalla.

– Talokauppa on aina iso päätös, painottaa Petri Torvinen. – Siksi teemme kaikkemme, että ostaja voi tuntea olonsa turvalliseksi kaikissa vaiheessa. Meiltä saa muuttovalmiin talon yhdellä sopimuksella. Siinä on mukana kaikki mahdollinen aina vakioperustuksia myöten. Eikä asiakas maksa talostaan euroakaan, ennen kuin se on valmis ja hyväksytty.

 

Lisätietoja:

Älvsbytalo Oy
myyntijohtaja Petri Torvinen
puh. 020 7939 621
petri.torvinen@alvsbytalo.fi

 

Lue lisää MinnastaKorkeaa laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan on syy, miksi Älvsbyhus on Pohjoismaiden suurin puisten tilaelementtitalojen valmistaja. Yhtiön 74-vuotisen historian aikana yli 41 000 perhettä on valinnut kodikseen Älvsbytalon. Talot rakennetaan sisätiloissa valmiiksi tilaelementeiksi, jotka ammattitaitoiset asentajat pystyttävät. Älvsbyhus on ruotsalainen yritys, jolla on Suomessa tytäryhtiö, talotehdas ja 14 myyntikonttoria. Kauhajoen tehdas on toimittanut yli 3000 taloa vuodesta 2005 lähtien.

 


Minna. 3–4 h + k + sauna 107,0 , kerrosala 123,9 m². Kuvien talomallit sisältävät lisävalintoja.

Tule Älvsbytalomyyjäksi Keski-Suomeen

Olet palveluhenkinen, ahkera ja ymmärrät asiakkaiden erilaiset tarpeet. Olet myös aktiivinen asiakashankinnassa. Edellytämme sinulta aiempaa myyntikokemusta ja katsomme eduksi rakennusalan kokemuksen ja koulutuksen. Lue lisää ja hae paikkaa 14.9. mennessä.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto