Siirry sisältöön

Tule Älvsbytalomyyjäksi Keski-Suomeen

Olet palveluhenkinen, ahkera ja ymmärrät asiakkaiden erilaiset tarpeet. Olet myös aktiivinen asiakashankinnassa. Edellytämme sinulta aiempaa myyntikokemusta ja katsomme eduksi rakennusalan kokemuksen ja koulutuksen.

Yrittäjähenkisenä uskot itseesi, nautit tuloksen tekemisestä ja haluat kehittyä aina yhä paremmaksi myyjäksi. Olet joukkuepelaaja ja haluat osaksi osaavaa Älvsbytalon myyntitiimiä.

Tehtävässä toimitaan yrittäjäpohjaisesti. Saat tueksesi valtakunnallisen brändin, markkinoinnin, laajan asiakaskunnan ja hyvät verkostot.

Lähetä hakemuksesi 14.9.2018 mennessä asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi tai osoitteeseen myyntijohtaja Petri Torvinen, Älvsbytalo Oy, Keskustie 23, 61850 Kauhajoki. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Torvinen puh. 020 7939 621, petri.torvinen@alvsbytalo.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Älvsbytalolla on talokauppaansa kaikkein tyytyväisimmät ostajat (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2017/18 RV).

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme ovat Älvsbynissä, Vålbergissä, Bjärnumissa ja Suomessa Kauhajoella. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 41 000 taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Vuosien kuluessa kehitetty ainutlaatuinen ja valvottu tuotantoprosessimme takaa erinomaisen laadun. Juuri tämän työn ansiosta voimme rakentaa asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalon tavoite on myymiemme ja valmistamiemme talojen määrän kaksinkertaistamisen – Älvsbytalo x2. Panostamme tulevaisuuteen, ja kehitystyölle on varattu sekä isot resurssit että asetettu korkeat tavoitteet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannattavassa yrityksessä.

Tule tehdasvierailulle 25. syyskuuta

Tervetuloa mukaan tehdasvierailulle katsomaan, kuinka muuttovalmiit Älvsbytalot rakennetaan uudella tuotantolinjastollamme Kauhajoen tehtaan suojaisissa sisätiloissa.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto