Siirry sisältöön

Haemme sähköasentajaa – tule meille töihin!

Haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen talotehtaallemme
Kauhajoelle erilaisiin sähköasennustehtäviin.

Haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen talotehtaallemme Kauhajoelle erilaisiin sähköasennustehtäviin. Jos olet sähköasentajaksi valmistunut ja olet jo useamman vuoden ehtinyt työskennellä alalla, niin saatat olla etsimämme henkilö. Sinun tulee hallita kuvienlukutaito ja kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus talonrakennusalalta katsotaan eduksi.


Toivomme sinulta:

• Sähköasentajan koulutusta
• Aikaisempaa työkokemusta sähköasennustehtävistä 1–3 vuotta
• Sähkötyöturvallisuuskorttia ja EA1-ensiapukorttia
• Motivoitunutta ja ahkeraa asennetta työntekoon sekä hyviä tiimityötaitoja
• Suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
• Lisäksi toivomme joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön

Työt ovat erilaisia sähköalan asennus- ja testaustehtäviä.

Hae paikkaa viimeistään 30.4.2018 lähettämällä hakemus ja ansioluettelosi asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi Lisätietoja antaa sähkövastaava Janne Pöllänen, puh. 020 7939 643.

Älvsbytalo myy ja valmistaa valmiiksi asennettuja, korkealaatuisia puutaloja. Kuulumme vuonna 1944 perustettuun Älvsbyhus-konserniin, joka on rakentanut jo yli 41 000 kotia Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa talotehtaamme sijaitsee Kauhajoella. Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu Älvsbytalo on edullinen hankkia ja asua. Siksi sanommekin, että se on koti täynnä elämää.

Älvsbytalon ostajat ovat talokauppaansa tyytyväisimpiä

Rakennustutkimus RTS Oy:n laatiman tutkimuksen mukaan Älvsbytalon ostajat ovat talokauppaansa kaikkein tyytyväisimpiä. Talopakettialan asiakastyytyväisyyttä on tarkasteltu tuoreessa Omakotirakentajatutkimus 2017/18 RV -tutkimuksessa kolmen viime vuoden ajanjaksolta.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto