Siirry sisältöön
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1-kerroksinen Minna

Haemme talomyyjää keväällä 2020 Lempäälän Ideaparkissa avattavaan esittelytaloon

Olet palveluhenkinen, ahkera ja ymmärrät asiakkaiden erilaiset tarpeet. Olet myös aktiivinen asiakashankinnassa. Edellytämme sinulta aiempaa myyntikokemusta ja katsomme eduksi rakennusalan kokemuksen ja koulutuksen. 

Yrittäjähenkisenä uskot itseesi, nautit tuloksen tekemisestä ja haluat kehittyä aina yhä paremmaksi myyjäksi. Olet tiimipelaaja ja haluat osaksi osaavaa Älvsbytalon myyntitiimiä.

Tehtävässä toimitaan yrittäjäpohjaisesti. Saat tueksesi valtakunnallisen brändin, markkinoinnin, laajan asiakaskunnan ja hyvät verkostot.

Lähetä hakemuksesi 30.3.2020 mennessä asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi tai osoitteeseen Petri Torvinen, Älvsbytalo Oy, Keskustie 23 C, 61850 Kauhajoki. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Petri Torvinen puh. 020 7939 621. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Älvsbytalon ostaneet asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2019).


Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme ovat Älvsbynissä, Bjärnumissa ja Suomessa Kauhajoella. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Vuosien kuluessa kehitetty ainutlaatuinen ja valvottu tuotantoprosessimme takaa erinomaisen laadun. Juuri tämän työn ansiosta voimme rakentaa asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalon tavoite on myymiemme ja valmistamiemme talojen määrän kaksinkertaistamisen – Älvsbytalo x2. Panostamme tulevaisuuteen, ja kehitystyölle on varattu sekä isot resurssit että asetettu korkeat tavoitteet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannattavassa yrityksessä.

Älvsbytalo inflyttningsklart huspaket 1,5-planshus Alvar

Olemme mukana talven 2020 rakennusmessuilla

Kesäksi uuteen taloon! Talven 2020 rakennusmessuilla asiantuntevat taloedustajamme ovat paikalla Sinua varten ja vastaavat mielellään rakentamiseen liittyviin kysymyksiisi. Poimi mukaasi rakentamisen viimeisimmät vinkit ja ideat. Nähdään messuilla!

Lue lisää
Tilaa talokuvasto