Siirry sisältöön

Hannah Hoijar on aloittanut Älvsbytalomyyjänä Vaasassa

Hannah Hoijar on aloittanut uutena  Älvsbytalomyyjänä Vaasassa.  Kolmen lapsen äiti Hannah on kotoisin Korsnäsista ja asuu nyt Helsingbyssä, Mustasaaressa, perheensä kanssa.

– Oman kodin hankinta on merkittävä asia. Kolmen lapsen äitinä ymmärrän erilaisten elämäntilanteiden vaatimukset kodin, tilan ja asumisen suhteen. Kodin tulee olla toimiva ja sopiva kokonaisuus juuri omiin tarpeisiin. Olen innoissani tästä uudesta haasteesta päästä toteuttamaan asiakkaidemme kotiin liittyviä unelmia, Hannah kertoo.  Hannah työskentelee myös puutarhasuunnittelijana ja hänellä on taustaa myös sisustusalalta, joten hänellä on näkemystä niin omakotitalon sisä- kuin ulkopuolisiinkin seikkoihin liittyen.

Hannan tarkempi toimialue: Maalahti, Korsnäs, Närpiö, Kaskinen, Kristiinankaupunki, Vöyri, Mustasaari ja Vaasa, Isokyrö ja Laihia.

Ota yhteyttä!  Hannah Hoijar, 050 3493565, hannah.hoijar(a)alvsbytalo.fi

Älvsbytalolle tytäryhtiö tonttimaan hankintaan

Älvsbytalo on perustanut tonttimaata myyvän ja ostavan tytäryhtiön. Älvsbytalo haluaa tarjota asiakkaalle pääsyn omaan kotiin entistä vaivattomammin ja aikoo panostaa miljoonia euroja tonttimaan ostoon – vuosittain.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto