Siirry sisältöön

Hyödynnä talonrakentajan talvietu 31.3.2021 mennessä. Kysy lisää omalta Älvsbytalomyyjältäsi

Nyt on erinomainen aika panostaa asumisen laatuun. Muuttovalmis Älvsbytalo on laadukas ja monella tavalla järkevä valinta, olipa tavoitteenasi rakennuttaa nykyaikainen omakotitalo tai kaikilla mukavuuksilla varustettu vapaa-ajan koti. Rakentajan talvietu on henkilökohtainen, eli oma Älvsbytalomyyjäsi räätälöi sen juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Älvsbytalomyyjät ovat sinun etuasi ajattelevia kotitoiveiden toteuttajia mutta myös rautaisia rakentamisen ammattilaisia. He auttavat asumisen unelmien toteuttamisessa ja pitävät sinut ajan tasalla rakentamisen kaikissa vaiheissa. Suomessa valmistettu Älvsbytalo on energiatehokas, nopeasti valmistuva ja kohtuuhintainen koti.

Rakentajan oma talvietu

Nyt Älvsbytalomyyjät tarjoavat asiakkailleen henkilökohtaisen rakentajan talviedun. Omaan tarpeeseesi räätälöidyn talviedun saat ottamalla yhteyttä rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään. Toimi nopeasti, etu on voimassa 31.3.2021 asti.

Tutustu omaan Älvsbytalomyyjääsi ja ota yhteyttä!

12 järkisyytä rakentaa Älvsbytalo


Talviedun lisäksi asiakkaillamme on vähintään 12 järkevää syytä rakentaa Älvsbytalo:

 1. Tyytyväisimmät asukkaat – meillä on 2000-luvun paras tyytyväisyys talotoimituksiin *)
 2. Hyvin suunniteltu ja toimiva koti tai vapaa-ajan asunto
 3. Energiatehokas ja ekologinen puutalo
 4. Nopea ja hallittu rakennusprosessi
 5. Maksuehtomme ovat Suomen parhaat: ei lainkaan ennakkomaksuja
 6. Vakioperustukset ja rahti kuuluvat hintaan
 7. Loistava hinta-laatusuhde
 8. Persoonallinen koti yli 150 lisävalinnalla
 9. Erinomainen sisäilman laatu
 10. Muuttovalmis sovittuna päivänä
 11. Edulliset asumiskustannukset
 12. Älvsbytalot valmistetaan Suomessa, Kauhajoella

*) Rakennustutkimus RTS Oy (2021)

Tervetuloa taloesittelyihin

Paras tapa todeta Älvsbytalojen erinomainen hinta-laatusuhde on tulla taloesittelyihin. Voit myös varata ajan yksityiseen taloesittelyyn. Halutessasi voimme tavata myös digitaalisesti esim. Teams-ohjelman avulla. Katso tästä kaikki ajankohtaiset taloesittelyt!

Katso ja kerää ideoita myös Älvsbytalojen 360° taloesittelyistä. Se kannattaa, vaikka mielessäsi olisi jokin toinen talomallimme:

Tutustu kaikkiin Älvsbytalomalleihin.


Nyt kannattaa rakentaa omakotitalo tai vapaa-ajan asunto ja hyödyntää rakentajan talvietu.

Ota yhteyttä – oman rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjä antaa mielellään lisätietoja.

Toimi nopeasti, etu on voimassa 31.3.2021 asti.


Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalon ostaneet asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2020).

 

Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1-kerroksinen Minna

Tule talonrakentajaksi Kauhajoen talotehtaalle

Talotehtaallamme on työtä tarjolla kahdelle ahkeralle tiimipelaajalle: ulkoseinäasentaja sekä märkätilapinta-asentaja. Vakituinen, urakkapohjainen työ, johon saat hyvän perehdytyksen. Arvostamme rakennusalan koulutusta ja kokemusta. Lue lisää ja hae 28.2.2021 mennessä.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto