Siirry sisältöön

Koko toimialan paras asiakastyytyväisyys

RTSTUTKII-logo_250px.jpg

Älvsbytalon ostaneiden tyytyväisyys talotoimituksiin on koko toimialan paras 2000-luvulla. –Älvsbytalo on vuodesta toiseen pysynyt toimialan kärkipaikalla asiakastyytyväisyydessä, kertoo tutkimusjohtaja Jaakko Jussila Rakennustutkimus RTS Oy:ltä. –Asiakkaille on toimitettu, mitä on luvattu.

–Peräti 97,4 % Älvsbytalon asiakkaista kertoi olevansa tyytyväisiä talotoimitukseensa 2000-luvun mittauksissa, mikä on koko toimialan paras suoritus, Jaakko Jussila jatkaa. Tulos perustuu yli tuhannen Älvsbytalon ostajan kokemukseen vuosina 2000–2018.

Omakotirakentaja-tutkimus tehdään vuosittain ja siinä haastatellaan laajalla otannalla rakennusluvan saaneita omakotirakentajia. Seurannassa ovat mukana kaikki johtavat talotoimittajat. –Sijoitus kärkipaikoilla vuodesta toiseen kertoo siitä, että asiakastyytyväisyys on kestävällä pohjalla, painottaa Jaakko Jussila.

Älvsbytalo myydään täysin muuttovalmiina talopakettina. Talon tilaelementit tehdään lähes valmiiksi sisätiloissa Kauhajoen tehtaalla, josta ne kuljetetaan suojattuina ostajan tontille. Talo pystytetään tontilla päivässä harjakorkeuteen, jolloin se on heti suojassa sateelta. 4–5 viikon kuluttua pystytyksestä talo on muuttovalmis koti.

–Asiakkaamme tietävät muuttopäivän jo ennalta ja voivat itse seurata töiden etenemistä tontilla päivä päivältä. Kaikki on selkeää ja avointa, kuvailee Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen. –Koko prosessi tehtaalta tontille ja valmiiksi taloksi on meidän vastuullamme. Tontilla työskentelevät omat asentajamme, jotka tietävät täsmälleen mitä tekevät.

Korkea asiakastyytyväisyys on pitkän kehitystyön tulosta. –Meille tyytyväinen asiakas on ykkönen, sanoo Torvinen. –Sekin on markkinoilla ainutlaatuista, että asiakas maksaa talonsa vasta kun se on lopputarkastettu ja muuttovalmis. Mitään ennakkomaksuja ei peritä.

 

Lisätietoja:

Älvsbytalo Oy, myyntijohtaja Petri Torvinen, puh. 020 7939 621

Rakennustutkimus RTS Oy, tutkimusjohtaja Jaakko Jussila, puh. 040 9005 610

Rakennustutkimus RTS Oy on puolueeton, suomalainen tutkimusyritys, joka on seurannut rakentamisen markkinoita jo vuodesta 1983.


Tutustu koko talomallistoomme

Tilaa, uusi ilmainen talokuvastomme

 

Korkeaa laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan on syy, miksi Älvsbyhus on Pohjoismaiden suurin puisten tilaelementtitalojen valmistaja. Yhtiön 75-vuotisen historian aikana yli 42 000 perhettä on valinnut kodikseen Älvsbytalon. Talot rakennetaan sisätiloissa valmiiksi tilaelementeiksi, jotka ammattitaitoiset asentajat pystyttävät. Älvsbyhus on ruotsalainen yritys, jolla on Suomessa tytäryhtiö, talotehdas ja 14 myyntikonttoria. Kauhajoen tehdas on toimittanut yli 4000 taloa vuodesta 2005 lähtien.

 

 

 

Muuttovalmiit pientalot kiinnostavat yhä enemmän

“Tehdasolosuhteissa rakentamisen etuna on alhaisempi hinta ja tasalaatuisuus. Lisäksi rakenteet eivät missään rakennusvaiheessa altistu kosteudelle”, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto