Siirry sisältöön

Millainen tontti, sellainen Älvsbytalo. Uutuus: kapean tontin upea Fanny

Älvsbytalon tavoitteena on, että yhä useampi suomalainen pystyy toteuttamaan unelmansa omasta talosta: rakennamme laadukkaita taloja fiksuun hintaan. Nyt esittelemme uutuuden, joka sopii paitsi yhä useammalle kukkarolle, myös yhä useammalle tontille: uusi talomalli Fanny.

Fannyn toiminnot on suunniteltu niin, että talo tarvitsee sivuilleen vain vähän tilaa. Siten se sopii myös kapeille ja lohkotuille tonteille, esimerkiksi ns. täydennysrakentamiseen. Talon pääsisäänkäynti on vakiona talon päädystä.

Fannyn eteisestä avautuu ilmava, valoisa näkymä suoraan toiseen päähän taloa, jossa sijaitsee avara keittiö–olohuone sekä olotilojen jatkoksi avautuva terassi tai pihamaa. Tai kenties, ylellisen vapaa-ajanasunnon maisema järvelle tai merelle?

Fanny on näyttävä, monien mahdollisuuksien 1,5-kerroksinen talo 3–6 huonetta, keittiö ja sauna. Muuttovalmiissa talossa on 107 m² alakerta sekä yläkerran lähes 50 m² esivalmistellut tilat. Alakerran päämakuuhuone tarjoaa ripauksen arjen luksusta: oma walk-in vaatehuone sekä wc.

Esivalmisteltu yläkerta merkitsee edullisia neliöitä.

Fannyn esivalmistellun yläkerran voi ottaa käyttöön heti tai myöhemmin, kun perheen tilantarve kasvaa.
– Yläkerran tilojen viimeistely asuinkäyttöön on joka tapauksessa edullista, jolloin talon lopullinen neliöhinta laskee vielä dramaattisesti, painottaa Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen.

Fannyn yläkertaan voi valita lisävalintana yhden tai kaksi erkkeriä. Erkkerit avaavat yläkertaan lisää tilaa ja valoa – ja korostavat talon vaikuttavaa ulkoasua.

Luotettava Älvsbytalo

Kaikki Suomeen toimitettavat Älvsbytalot rakennetaan Kauhajoen tehtaalla ja viimeistellään muuttovalmiiksi asiakkaan tontilla. Koko prosessi on hiottu luotettavaksi ja toimivaksi tuhansien talojen tuomalla kokemuksella.
– Meiltä talon voi saada jopa 3 kuukaudessa, kertoo Torvinen.

– Kaikki tuotekehityksemme on pohjoismaista, mikä tarkoittaa sitä, että erilaiset rakennusmääräykset otetaan rakentamisessa huomioon aina tiukimman maan mukaan. Tämä koskee esimerkiksi energia- ja esteettömyysmääräyksiä, Torvinen täsmentää. – Kun talo pysyy energiatehokkaasti lämpimänä Pohjois-Norjan pahimmissa viimoissa ja pakkasissa, se toimii takuulla myös Suomessa.

Lisätietoja:
Älvsbytalo Oy
myyntijohtaja
Petri Torvinen
puh. 020 7939 621

Fannyn hinnat alk. 165 080 € (norm. alk. 167 560 €).
Tarjous voimassa 12.1.2020 asti.

Toimitukset alkaen 6/2020.


Lue lisää Fannysta

Tilaa uusi talokuvastomme

Vuodesta 1960 alkaen jo yli 42 000 perhettä on valinnut kodikseen muuttovalmiin Älvsbytalon Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Suomen talot rakennetaan Kauhajoella.

Sinun talosi Naantalin asuntomessuille?

Kuuletko merituulen kuiskeen? Etsimme perhettä kumppaniksi Naantalin asuntomessuille. Tässä on tilaisuutesi. Naantalissa on asuntomessut 2022 ja tontteja haetaan parhaillaan.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto