Siirry sisältöön

Muuttovalmiin Älvsbytalon rakentaja saa nyt henkilökohtaisen syysedun


Moni suomalainen perhe kaipaa omakotitalon ja pihan tuomaa tilaa ja yksityisyyttä. Toisille taas on ajankohtaista mukavuuksin varustetun kakkosasunnon rakentaminen. Olipa tarve kumpi vain, täysin muuttovalmis Älvsbytalo on laadukas ja monella tavalla järkevä valinta.

Älvsbytalomyyjät ovat rakentamisen ja asumisen ammattilaisia, aitoja kotitoiveiden toteuttajia. He auttavat suomalaisia perheitä toteuttamaan asumisen unelmansa aina turvallisesti, nopeasti ja kohtuuhinnalla.

Rakentajan oma syysetu

Tänä syksynä kaikki Älvsbytalomyyjät tarjoavat asiakkailleen henkilökohtaisen rakentajan syysedun. Omaan tarpeeseen räätälöidyn syysedun saat ottamalla yhteyttä rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään. Tutustu Älvsbytalomyyjiin ja ota yhteyttä! >

Kymmeniä taloesittelyitä syksyn aikana

Paras tapa todeta Älvsbytalojen erinomainen hinta-laatusuhde on tulla taloesittelyyn. Niitä järjestetään tämän syksyn aikana monilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Katso kaikki ajankohtaiset taloesittelyt! >

12 järkevää syytä rakentaa Älvsbytalo


Syysedun lisäksi asiakkaillamme on vähintään 12 järkevää syytä rakentaa Älvsbytalo:

 1. Tyytyväiset asukkaat – meillä on 2000-luvun paras tyytyväisyys talotoimituksiin *)
 2. Hyvin suunniteltu ja toimiva koti
 3. Runsaat lisävalinnat
 4. Vakioperustukset ja rahti kuuluvat hintaan
 5. Nopea ja hallittu rakennusprosessi
 6. Täysin muuttovalmis talo sovittuna päivänä
 7. Erinomainen sisäilman laatu
 8. Energiatehokas ja ekologinen puutalo
 9. Kohtuuhintainen koti tai vapaa-ajan asunto
 10. Ainutlaatuiset maksuehdot
 11. Edulliset asumiskustannukset
 12. Älvsbytalot valmistetaan Suomessa, Kauhajoella

*) Rakennustutkimus RTS Oy (2020)

Nyt kannattaa rakentaa omakotitalo tai vapaa-ajan asunto ja hyödyntää rakentajan syysetu. Oma rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjä antaa mielellään lisätietoja.

Toimi nopesti etu on voimassa 31.10.2020 asti. 


Älvsbytalo Oy kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava muuttovalmiiden talojen valmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ruotsissa Älvsbynissä ja Bjärnumissa sekä Suomessa Kauhajoella. Älvsbytalomyyjämme palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa.

Osallistu #asumisenunelmat kampanjaan Radio Novassa

Unelmoidaanko Suomessa pilvilinnoista vai ovatko asumisen unelmat järkeviä ja siten myös toteuttamiskelpoisia? Teemme ajalla 8.-19.6.2020 ohjelmayhteistyötä Radio Novan kanssa ja keräämme kuunteilijoiden ajatuksia järkevistä asumisen unelmista.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto