Siirry sisältöön

Muuttovalmiit pientalot kiinnostavat yhä enemmän

“Tehdasolosuhteissa rakentamisen etuna on alhaisempi hinta ja tasalaatuisuus. Lisäksi rakenteet eivät missään rakennusvaiheessa altistu kosteudelle”, kertoo Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen.

Puurakenteisen talon sisäilma on jo lähtökohtaisesti hyvä. Oikein eristettynä ja tuulettuvalla alapohjalla varustetussa puutalossa asuminen on energiatehokasta ja terveellistä. Tehdasvalmisteisena puutalot ovat hinta-laatusuhteiltaan edullisia, ja monipuolisen malliston myötä silti yksilöllisiä.

Älvsbytalon toimintafilosofia perustuu juuri tähän ajatukseen. Yrityksen toiminta käynnistyi Ruotsissa 1940-luvulla, ja Suomessa ensimmäiset Älvsbytalot rakennettiin 80-luvulla.

Tänä päivänä muuttovalmiit Älvsbytalot valmistetaan Kauhajoen talotehtaalla. “Valmistamme muuttovalmiita, laadukkaita 1- ja 1,5-kerroksisia puutaloja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Vietämme 75-vuotisjuhlavuotta ylpeän tyytyväisinä. Lisäksi riippumattomat tutkimukset osoittavat, että kaikkein tyytyväisimpiä ovat asiakkaamme”, iloitsee myyntijohtaja Petri Torvinen.

Lue lisää Lassesta

Hallittu tuotantoketju, tarkat rakennuskriteerit

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. “Hallitun tuotantoketjun ansiosta tuotamme tasaista, korkeaa laatua. Kaikki Älvsbytalot rakennetaan lähes muuttovalmiiksi talotehtaallamme. Kun moduulit saapuvat tontille, ne saadaan asennettua paikoilleen ja säältä suojaan muutamassa tunnissa. Talo nousee harjakorkeuteen yhdessä päivässä.”

Jokaiseen taloon tehdään lopputarkastus ja talotekniset säädöt käydään huolellisesti läpi asukkaiden kanssa huonekohtaisesti.

Älvsbytalot ovat energiatehokkaita ja noudattavat kiristyviä rakennusmääräyksiä jo nyt. “Tiiveyden ja energiatehokkuuden osalta Älvsbytalot täyttävät tiukimmatkin maakohtaiset ja EU:n vaatimukset. Rakenteiden läpi tulevia lämpövuotoja ei tarvitse pelätä. Älvsbytalossa on turvallista elää ja hengittää”, Torvinen kiteyttää.

Pientalojen ja helpon asumisen trendi jatkuu myös tulevaisuudessa. “Haluamme kantaa kortemme kekoon myös kaupunkialueiden pientaloalueiden rakentamisessa”, Torvinen kiteyttää.

Älvsbytalon hankkineet ovat talotoimitukseensa kaikkein tyytyväisimpiä.
(Omakotirakentajatutkimus 2018/19 RV, Rakennustutkimus RTS Oy)


Tutustu koko talomallistoomme

Tilaa, uusi ilmainen talokuvastomme

 

Lisätietoja:
Älvsbytalo Oy

myyntijohtaja Petri Torvinen

p. 020 7939 621

petri.torvinen@alvsbytalo.fi


Korkeaa laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan on syy, miksi Älvsbyhus on Pohjoismaiden suurin puisten tilaelementtitalojen valmistaja. Yhtiön 75-vuotisen historian aikana yli 42 000 perhettä on valinnut kodikseen Älvsbytalon. Talot rakennetaan sisätiloissa valmiiksi tilaelementeiksi, jotka ammattitaitoiset asentajat pystyttävät. Älvsbyhus on ruotsalainen yritys, jolla on Suomessa tytäryhtiö, talotehdas ja 14 myyntikonttoria. Kauhajoen tehdas on toimittanut yli 4000 taloa vuodesta 2005 lähtien.

Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1,5-kerroksinen Lasse

Uutuusmalli Lasse ottaa tehot irti euroista ja neliöistä.

Pienimmät talomallimme ovat supersuosittuja, mutta tätä on vielä toivottu: pieni 1,5-kerroksinen talo. Syntyi muuttovalmis tehopaketti Lasse, joka säästää sekä euroja että energiaa.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto