Siirry sisältöön

Talopakettien markkinat käyvät kuumana. Älvsbytalo ei ole lähtenyt hinnankorotuksiin mukaan.

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettimarkkina on kuumentunut jo liikaa. Talojen kysyntä on koronan myötä kasvanut reippaasti, ja samaan aikaan rakennusmateriaalit ovat kallistuneet rajusti. Tämä on aiheuttanut merkittäviä korotuksia talopakettien hintoihin. Älvsbytalon toimintamalli on alalla kuitenkin poikkeuksellinen, eikä se ole lähtenyt mukaan hinnankorotuksiin.


Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk arvioi, että lähes kaikkien rakennusmateriaalien hinnat ovat nousseet kuluvan vuoden aikana 10–35 %. Puutavaran hinta on Suomessa noussut lähes 60 % (Tilastokeskus 7/2021). –Älvsbytalolla on oma saha, mikä auttaa meitä vastustamaan alan yleistä hintakehitystä ja pitämään talopakettiemme hinnat edelleen edullisina.

Perheyrityksen poikkeuksellinen toimintamalli

Älvsbytalon toimintamalli on rakennettu siten, että asiakas voi luottaa myös hinnoitteluun. –Toimimme mieluummin pitkäjänteisesti, toteaa Rusk. -Ihmisillä pitää olla luottamus siihen, että hinta ei heilahtele yllättäen.

Toimintamallimme perustuu pohjoismaisen perheyrityksen ydinajatukseen, jonka mukaan mahdollisimman monilla tulee olla varaa hyvään omakotitaloon. Älvsbytalojen tuotantoprosessi on hiottu tehokkaaksi kymmenien vuosien ja yli 44 000 rakennetun talon tuomalla kokemuksella.

Suuret, pohjoismaiset yhteisostot

Älvsbytalo toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa. Yhteispohjoismaiset materiaaliostot varmistavat, että kustannukset pystytään pitämään kurissa, ja talot ostajille edullisina.

Suomessa Älvsbytalot rakennetaan Kauhajoen talotehtaalla, joka on toiminut vuodesta 2005. Talopakettien kasvavaan kysyntään yritys vastaa kasvattamalla tuotantoaan ja työvoimaansa. Ruotsissa Älvsbyhus on maan suurin talovalmistaja.

Kaupan ehdot ostajan eduksi

Älvsbytalon maksat vasta, kun se on muuttovalmis, eli talotoimittaja rahoittaa talon koko rakennusajan. Näin rakennusajalta ei kerry rahoituskustannuksia, ja tarvittaessa sinulla on valmis talo mahdollisen lainasi vakuudeksi, mikä helpottaa pankin kanssa asiointia. Kaupalle annetaan myös hintatakuu: talotilauksen yhteydessä sovittu hinta on vuoden voimassa.

  • Pitävä kustannuslaskelma
  • Suomen paras maksuehto: ei lainkaan ennakkomaksuja
  • Hintatakuu: sovittu hinta voimassa vuoden talotilauksesta
  • Rahti ja vakioperustukset kuuluvat hintaan
  • Kattava toimitussisältö

Pidä kiinni unelmistasi

Nyt on juuri oikea aika tutustua talopaketteihimme. Älvsbytalon hintojen pitäminen ennallaan – kuumentuneesta markkinatilanteesta huolimatta – tarkoittaa sitä, että voit edelleen pitää kiinni unelmistasi. Saat perheellesi juuri sen kokoisen talon kuin tarvitset.


Tutustu talopaketteihin >

Ota yhteys Älvsbytalomyyjään >Älvsbytalo 
kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo lähes 44 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1-kerroksinen Sofia

Suomessa suunniteltu: uusi talomalli Sofia

Suomen Älvsbytalot rakennetaan Pohjanmaalla, Kauhajoella. Osa talomalleistamme on yhteispohjoismaisia Ruotsin ja Norjan kanssa. Nyt esittelemme uuden talopaketti Sofian, joka on suunniteltu Suomessa, ja jonka lähtökohtana ovat olleet suomalaisten lapsiperheiden toiveet.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto