Siirry sisältöön

41 000. talopystytys

Tällä viikolla alkoi Älvsbyhus-konsernin 41 000. talon pystytys.

Johanssonin ja Tibblinin pariskunta menetti kotinsa tulipalossa seitsemän kuukautta sitten, joten taloa on kaivattu poikkeuksellisen hartaasti.

Lokakuun 2016 lopussa pystytettiin 40 000. talo. Melko tarkalleen vuotta myöhemmin, vuorossa on 41 000. talo, ja tavoite päästä kymmenessä vuodessa 50 000 taloon on täysin mahdollinen.   
Ann-Sofie Tibblinille ja Björn Johanssonille kyse on kuitenkin paljon suuremmasta asiasta kuin juhlanumerolla toimitettavasta talosta. Tämän vuoden maaliskuussa heidän kotinsa tuhoutui tulipalossa.

Kun tavoitamme pariskunnan puhelimitse, talo on juuri toimitettu heidän tontilleen Mälardalenissa Ruotsissa. Kaikki on sujunut vauhdikkaasti.

– Yleensä aikaa menee kauemmin, kun suunnitellaan talon rakentamista, Björn toteaa.

– Me teimme monta suurta päätöstä lyhyessä ajassa. Kaikki on kuitenkin sujunut oikein jouhevasti.

Heidän valintansa on 1,5-kerroksinen viihtyisä Älvsbytalo Selma, jonka alakerrassa on 85 neliömetriä ja yläkerrassa mahdollisuus rakentaa 44 neliömetriä lisätilaa, kun sitä tarvitaan. Huoneita on keittiön ja kodinhoitohuoneen lisäksi valinnan mukaan 2–5.

– Me halusimme monta huonetta ja valitsimme tontille sopivan talon, jossa oli toivomamme pohjaratkaisu. Olemme tänään työstäneet tapahtunutta, ja uusi talo on uusi alku, toteaa Ann-Sofie ja jatkaa:

– Olemme olleet aktiivisesti seuraamassa kaikkia vaiheita – jopa perustusten tekoa. Älvsbytalon kanssa yhteydenpito on sujunut loistavasti, ja olemme saaneet paljon apua sekä vastaukset kaikkiin kysymyksiimme. Se on helpottanut prosessia huomattavasti.

Älvsbytalomyyjä Tommy Rosendal myi 41 000. talon.

– On aina yhtä hauskaa auttaa ihmisiä löytämään oma unelmakotinsa. Tämä vain sattui olemaan erikoistapaus: osittain perheen tilanteen ja osittain tasaluvun johdosta.

Kiinnostuitko taloistamme?

Katso kaikki mallit!

Haemme sähköasentajaa Kauhajoen talotehtaalle

Haemme sähköasentajaa talotehtaallemme Kauhajoelle erilaisiin sähköasennustehtäviin.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto