Siirry sisältöön

Osallistu #asumisenunelmat kampanjaan Radio Novassa

Unelmoidaanko Suomessa pilvilinnoista vai ovatko asumisen unelmat järkeviä ja siten myös toteuttamiskelpoisia? Teemme ajalla 8.–19.6.2020 ohjelmayhteistyötä Radio Novan kanssa ja keräämme kuunteilijoiden ajatuksia järkevistä asumisen unelmista.

Unelmointi on tärkeää, mutta tärkeää on myös unelmien toteuttaminen.

Minkälaiset asumisen unelmat ovat järkeviä – tästä keskustellaan:

  • 8.–11.6. Radio Novan Iltapäivässä klo 14–18
  • 12.6. klo 10–15 Radio Novan Päivässä
  • 15.–18.6. klo 10–14 Radio Novan Päivässä sekä
  • 19.6. klo 9–12 juhannuspäivän Radio Novan aamussa

Pysy kanavalla, sillä uskomme että mielenkiintoisia asumisen unelmia riittää, unelmathan voivat olla sekä pieniä että isoja.

Osallistumalla voi voittaa 1000 euron lahjakortin

Kannustamme suomalaisia kertomaan järkeviksi kokemistaan asumisen unelmista Radio Novan kampanjasivulla. Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi 1000 euron lahjakorttia asumisen unelmien toteuttamiseen. Radio Novan juontajat suorittavat arvonnan ja soittavat voittajille ohjelman aikana kummankin kampanjaviikon torstaina.

Osallistu arvontaan Radio Novan kampanjasivulla >

Järkevien unelmien toteuttajat ovat tyytyväisiä

Älvsbytalo on toteuttanut suomalaisten asumisen unelmia jo vuosikymmenien ajan. Tarjoamme talonrakentajille kokonaisvaltaisesti järkevän vaihtoehdon: kestävän, toimivan ja ekologisen kodin, jossa sekä rakentamis- että asumiskustannukset pysyvät kohtuullisina.

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on ykkösasia. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme ovat jatkuvasti Suomen tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – keskeytyksettä jo vuodesta 2000 (RTS).

Ihastu muuttovalmiisiin talopaketteihimme tänä kesänä Minna-esittelytalossa Lempäälän Ideaparkissa (kuvassa) ja muissa taloesittelyissämme eri puolilla Suomea

Alvsbytalo-Lempaala-257_kevyt.jpg


Tutustu Minna-taloon Lempäälän Ideaparkissa >

Katso koko Suomen ajankohtaiset taloesittelymme >


Toistaiseksi järjestämme taloesittelyt turvallisina yksityisesittelyinä. Ota siis yhteyttä lähimpään talomyyjääsi ja sovi oma esittelyaika.


Älvsbytalo Oy kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava muuttovalmiiden talojen valmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ruotsissa Älvsbynissä ja Bjärnumissa sekä Suomessa Kauhajoella. Älvsbytalomyyjämme palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa.

Tuemme paikallisia pienyrittäjiä ja haastamme muut yritykset kassavirtatalkoisiin

Pienyrityksissä tarvitaan tukea nyt. Haluamme auttaa pienyrittäjiä, jotka ovat koronapandemian vuoksi vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Siksi käynnistämme henkilöstömme avulla kassavirtatalkoot ja haastamme samalla muut yritykset mukaan talkoisiin.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto