Siirry sisältöön

Haemme osto- ja projektivastaavaa

Tule meille töihin!

Tärkein työtehtäväsi on maa-alueiden ostaminen.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu yrityspalvelujen kilpailuttaminen ja hankinta sekä taloudellinen vastuu maa-aluehankinnoissa ja taloprojektin luovuttaminen tyytyväiselle asiakkaalle.

Rakennusalan markkinayhteistyö asiantuntijoiden kanssa on luonnollinen osa työtäsi.

Sinulla on kokemusta hankekohtaisista hankinnoista, neuvotteluista ja urakoista, mieluiten rakennusteollisuudesta tai projektialalta. Olet yrittäjähenkinen, olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on hyvät viestintätaidot. Edellytämme hakijalta rakennusteknistä tutkintoa tai vastaavaa pätevyyttä. Etuna katsomme, että hallitset sekä suomen että ruotsin kielen.

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden tehtävän, jossa voit osallistua jatkuvan kasvun tavoitteisiin. Olet tuloshakuinen, mikä merkitsee suurta vastuuta ja suurta itsenäisyyttä. Sinua odottavat miellyttävä työympäristö ja kollegat sekä vahvan työnantajayrityksen tuki. Maantieteellinen työalueesi tulee olemaan Etelä-, Keski- ja Länsi-Suomi. Osto- ja projektivastaava raportoi suoraan toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja CV 10.2.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi otsikolla Osto- ja projektivastaava. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk, puh. 020 793 9630. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Älvsbytalo myy ja valmistaa valmiiksi asennettuja, korkealaatuisia puutaloja. Kuulumme vuonna 1944 perustettuun Älvsbyhus-konserniin, joka on rakentanut jo yli 42 000 kotia Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa talotehtaamme sijaitsee Kauhajoella. Panostamme tulevaisuuteen, ja kehitystyölle on sekä varattu isot resurssit että asetettu korkeat tavoitteet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kannattavassa yrityksessä.

Tule tehdasvierailulle keskiviikkona 13. helmikuuta

Tervetuloa mukaan tehdasvierailulle katsomaan, kuinka muuttovalmiit Älvsbytalot rakennetaan tuotantolinjastollamme Kauhajoen tehtaan suojaisissa sisätiloissa.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto