Siirry sisältöön

Tule meille töihin! Sähköasentaja.


Oletko ahkera tiimipelaaja, joka ei pelkää työhön tarttumista?

Haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen talotehtaallemme Kauhajoelle erilaisiin sähköasennustehtäviin. Jos olet sähköasentajaksi valmistunut ja olet jo useamman vuoden ehtinyt työskennellä alalla, niin saatat olla etsimämme henkilö. Sinun tulee hallita sähkökuvienlukutaito ja kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus talonrakennusalalta katsotaan eduksi.


Toivomme sinulta:

  • Sähköasentajan koulutusta
  • Aikaisempaa työkokemusta sähköasennustehtävistä 1–5 vuotta
  • Sähkötyöturvallisuuskorttia ja EA1-ensiapukorttia
  • Motivoitunutta ja ahkeraa asennetta työntekoon sekä hyviä tiimityötaitoja
  • Suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Lisäksi toivomme joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön


Työt ovat erilaisia sähköalan asennus- ja testaustehtäviä.


Hae paikkaa viimeistään 9.8.2021 lähettämällä hakemus ja ansioluettelosi asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi 

 

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Meillä työskentelet kannattavassa yrityksessä, jossa kehitystyölle on asetettu korkeat tavoitteet ja varattu merkittävät resurssit. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalon ostaneet asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2021).

Tule meille töihin! Märkätilapinta-asentaja.

Tule märkätilapinta-asentajaksi Kauhajoen talotehtaalle. Tarjoamme vakituisen, urakkapohjaisen työn, johon saat hyvän perehdytyksen. Hae 9.8.2021 mennessä >

Lue lisää
Tilaa talokuvasto