Siirry sisältöön

Sinun talosi Naantalin asuntomessuille?

Kuuletko merituulen kuiskeen?

Etsimme perhettä kumppaniksi Naantalin asuntomessuille. Tässä on tilaisuutesi. Naantalissa on asuntomessut 2022 ja tontteja haetaan parhaillaan.

Etsimme kumppaniksemme perhettä tai vaikka yksinasujaa, joka arvostaa rakentamisen hyvää laatua järkevään hintaan. Uuden Älvsbytalosi saat muuttovalmiina, avaimet käteen.

Messualue sijaitsee upealla Luonnonmaan saarella, Kultaranta-golfin läheisyydessä, Matalahden rannalla vain noin kolmen kilometrin päässä Naantalin keskustasta.

Naantalin asuntomessuilla on 4 teemaa, joista jokainen istuu Älvsbytalon rakentamiseen:

Saariston luonto

Messualue säilyy niin luonnonmukaisena kuin mahdollista. Älvsbytalon linjakas talosuunnittelu ja pohjoismainen puutalorakentaminen istuvat saaristomaisemaan täydellisesti.

Energiainnovatiivisuus

Älvsbytalot ovat lähes nollaenergiataloja, joiden energiatehokkaasta lämmityksestä ja ilmanvaihdosta huolehtii poistoilmalämpöpumppu. Aurinkosähkö ja maalampö ovat myös mahdollisia.

Turvallisuus

Älvsbytalossa asuminen on turvallista ja viihtyisää. Huomaathan, että myös Älvsbytalon hankinta on sinulle turvallista alusta alkaen: et maksa talostasi euroakaan etumaksua.

Terveellisyys

Messualueen inspiroiva luonto ja Älvsbytalon hyvä sisäilma tekevät elämällesi hyvää. Käytämme rakentamisessa myrkyttömiä materiaaleja, joista ei erity haitta-aineita sisäilmaan. Tehokas ilmanvaihto varmistaa sisäilman raikkauden.

Tonttihaku on jo käynnissä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä onko tässä sinun tilaisuutesi hyvään asumiseen Naantalin merellisissä maisemissa.

Messualueelle on haussa vain 20 omakotitonttia, joista yksi voi olla täydellinen juuri sinun talollesi ja tarpeisiisi.

Asuntomessualueelle rakennetaan myös uusi venesatama ja rantapuisto. Päiväkoti ja koulu ovat parhaillaan suunnitteilla lähistölle. Alue sopii siten monenlaiseen asumiseen; myös vapaa-ajankohteeksi.

Messualueen suunnitelmiin voit tutustua esimerkiksi katsomalla asuntomessujen esittelyvideon.

Rakentamisessa talo ja tontti täydentävät toisiaan. Nyt on sinun tilaisuutesi vaikuttaa.


Odotan yhteydenottoasi. Tavoitat minut numerosta 040 733 7458.

Ystävällisesti

Pasi Kiilunen
Älvsbytalomyyjä
puhelin 040 733 7458

pasi.kiilunen@alvsbytalo.fiKorkeaa laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan on syy, miksi Älvsbyhus on Pohjoismaiden suurin puisten tilaelementtitalojen valmistaja. Yhtiön 75-vuotisen historian aikana yli 42 000 perhettä on valinnut kodikseen Älvsbytalon. Talot rakennetaan sisätiloissa valmiiksi tilaelementeiksi, jotka ammattitaitoiset asentajat pystyttävät. Älvsbyhus on ruotsalainen yritys, jolla on Suomessa tytäryhtiö, talotehdas ja 14 myyntikonttoria. Kauhajoen tehdas on toimittanut yli 4 000 taloa vuodesta 2005 lähtien.

Olemme mukana syksyn 2019 rakennusmessuilla

Asiantuntevat taloedustajamme ovat paikalla Sinua varten ja vastaavat mielellään rakentamiseen liittyviin kysymyksiisi. Poimi mukaasi rakentamisen viimeisimmät vinkit ja ideat. Nähdään messuilla!

Lue lisää
Tilaa talokuvasto