Siirry sisältöön

Suomen parhaat maksuehdot

Älvsbytalo tarjoaa asiakkailleen parhaat maksuehdot. Ei ennakkomaksuja: maksa vasta muuttaessasi. – Et maksa senttiäkään, ennen kuin kaikki on valmista ja työ hyväksytty. Tämä on markkinoilla ainutlaatuista, kertoo Petri Torvinen, Älvsbytalon myyntijohtaja.


Talokauppa. Päätös rakentaa uusi talo on usein suurimpia perheen tekemiä päätöksiä, joka monesti aiheuttaa ahdistusta ja huolta siitä, miten kaikki järjestyisi parhaiten.

– Tiedämme, että talonrakentamispäätökseen liittyy aika lailla huolta. Ihmiset voivat olla huolissaan siitä, saavatko he todella sen mitä tilaavat, valmistuuko talo ja onko se toiveiden mukainen. Jotta talonrakennus olisi mahdollisimman turvallista, pidämme huolta siitä, että maksat kaiken sitten, kun urakka on hyväksytty lopputarkastuksessa, sanoo Petri Torvinen.

– Maksat siinä vaiheessa, kun talo on muuttovalmis.

Ei ole vaaraa, että joutuisit suorittamaan neljä tai viisi osamaksua näkemättä varsinaista lopputulosta.

Sinun ei myöskään tarvitse huolestua siitä, että joku yrittäjä tekee konkurssin tai rakennustyötä ei tehdä valmiiksi luvatulla tavalla.

Petri Torvisen mielestä Älvsbytalo kunnioittaa suuresti monien tuntemaa huolta.

– Emme halua, että asiakkaidemme on maksettava näkemättä lopputulosta. Kunnioitamme suuresti monien tuntemaa pelkoa ja uskomme, että tämä pelko voi olla esteenä monille talon rakentamisesta kiinnostuneille. Siksi tarjoamme nyt markkinoiden parhaat maksuehdot.

 

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Petri Torvinen puh. 020 7939 621

 

Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk

Älvsbytalon talotehtaan uudistus valmistui – ensimmäiset uuden talomalliston talot on toimitettu asukkaille

Älvsbytalon historian suurin muutostyö, kokonaan uuden talomalliston lanseeraus ja talotehtaan tuotantolinjaston uusiminen on valmistunut.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto