Siirry sisältöön
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1-kerroksinen Sofia

Suomessa suunniteltu: uusi talomalli Sofia


Suomen Älvsbytalot rakennetaan Pohjanmaalla, Kauhajoella. Osa talomalleistamme on yhteispohjoismaisia Ruotsin ja Norjan kanssa. Nyt esittelemme uuden talopaketti Sofian, joka on suunniteltu Suomessa, ja jonka lähtökohtana ovat olleet suomalaisten lapsiperheiden toiveet.

”Nyt oli isompien perheiden erityistoiveiden vuoro tulla kuulluiksi.”, kertoo Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk.

Talopaketti Sofia 129,2 m² on suunniteltu tekemään suomalaisen perheiden talonhankinnasta niin helppoa kuin mahdollista. Talo on edullinen hankkia ja asua. Muuttovalmiin talon tehokkaiksi suunnitellut neliöt sekä muunneltavuus varmistavat, että Sofia on kaunis ja järkevä koti eri vaiheissa eläville lapsiperheille.

Toimivat tilat yhdessä tasossa

Tätä suomalaiset perheet meiltä toivoivat: yksikerroksinen koti, avarat mutta kohtuulliset neliöt, tilava keittiö–olohuone perheen yhdessäoloon ja runsaasti säilytystilaa.

Lapsiperheiden toiveiden toteutuminen alkaa heti uutuusmalli Sofian pääsisäänkäynnin yhteydessä, jossa on erillinen vaatehuone takkien ja ulkovarusteiden säilytykseen. Kodin näkymä avautuu siistinä, selkeänä ja valoisana. Kaksi muuta vaatehuonetta ovat makuuhuoneiden yhteydessä.

Sofiaan saa 3–4 makuuhuonetta perheen tarpeiden mukaan. Neljäs makuu-/työhuone on erotettavissa olohuoneesta niin, että tilantuntu säilyy silti. Lapsiperheen arkea helpottaa myös toinen wc, joka löytyy avarista sauna–pesuhuone–kodinhoitotiloista.

sofia_alvsbytalo_3mh_r.png


Edullinen hinta pitää

Vilkastunut kysyntä asettaa talomarkkinoilla paineita hintojen korotuksiin. ”Meillä on koko tuotantoprosessi omassa hallinnassa, aina omaa sahaa myöten. Näin pystymme pitämään kustannukset kurissa.”, kertoo Rusk.

Älvsbytalolla on ostajalle voimassa hintakuu: hinta pysyy täysin muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta. Maksuehto on samoin poikkeuksellisen reilu: talo maksetaan vasta valmiina, ilman mitään ennakkomaksuja. Lue lisää Älvsbytalon maksuehdoista >


Lisätietoja:

Jan-Erik Rusk
toimitusjohtaja, Älvsbytalo Oy
020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Muuttovalmis, yksikerroksinen talomalli Sofia

  • 129,2 m², 3–4 makuuhuonetta, 3 vaatehuonetta, sauna, kodinhoitohuone ja 2 x wc
  • Toimitukset alkaen 1/2022


Tutustu Sofiaan >

 

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo lähes 44 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

 

 

Tule meille töihin! Sähköasentaja.

Haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kauhajoen talotehtaallemme erilaisiin sähköasennustehtäviin. Lue lisää ja hae 9.8.2021 mennessä >

Lue lisää
Tilaa talokuvasto