Siirry sisältöön

Älvsbytalon taloesittelyviikot inspiroivat rakentajia kaikkialla Suomessa 26.2.–31.3.2021


Hae taloesittelystä vauhtia unelmiesi omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon toteuttamiselle! Toivotamme kaikki muuttovalmiin talon rakennuttamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi taloesittelyviikoille: nyt voit tutustua Älvsbytalon tarjoamiin järkisyihin eri puolilla Suomea.

Taloesittelyissä näet konkreettisesti Älvsbytalojen erinomaisen hinta-laatusuhteen. Kevättalven valtakunnalliset taloesittelyviikot järjestetään 26.2.–31.3.2021 ja ne palvelevat kaikkia Älvsbytalon rakennuttamista suunnittelevia. Katso ajankohtaiset taloesittelyt ja tutustu sinua kiinnostaviin talomalleihin.

Voit tulla taloesittelyihimme aina turvallisin mielin – pidämme huolta turvaväleistä ja talon kosketuspintojen puhtaudesta!


Halutessasi voimme tavata myös digitaalisesti – esim. Teams-ohjelman avulla. Kerro mikä talomalli sinua kiinnostaa ja varaa digitaalinen tapaaminen.

Talvietu ja monia muita järkisyytä rakennuttaa Älvsbytalo

Rakentamispäätös kannattaa tehdä nyt, sillä useiden järkisyiden lisäksi saat Älvsbytalomyyjältäsi nyt oman henkilökohtaisen talvietusi. Talomyyjämme ovat rakentamisen ammattilaisia, jotka auttavat sinua mielellään kaikissa talon rakennuttamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tule taloesittelyyn tai ota yhteyttä omaan Älvsbytalomyyjääsi ja kysy henkilökohtainen talonrakentajan talvietusi! Etu on voimassa vain 31.3.2021 asti.

Muuttovalmis Älvsbytalo rakennetaan turvallisesti ja nopeasti mihin vuodenaikaan tahansa. Kuivissa sisätiloissa rakennettu talo asennetaan tontilla säältä suojaan yhdessä päivässä ja muuttamaan pääset jo 4–5 viikon kuluttua. Maksat talosi vasta lopputarkastuksen jälkeen.


Älvsbytalo on valmistalo, jossa on järkeä. Katso miksi sinun kannattaa valita Älvsbytalo ja aloita oman talounelmasi toteuttaminen!Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalon ostaneet asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2020).

Hyödynnä talonrakentajan talvietu 31.3.2021 mennessä. Kysy lisää omalta Älvsbytalomyyjältäsi

Nyt on erinomainen aika panostaa asumisen laatuun. Muuttovalmis Älvsbytalo on laadukas ja monella tavalla järkevä valinta, olipa tavoitteenasi rakennuttaa nykyaikainen omakotitalo tai kaikilla mukavuuksilla varustettu vapaa-ajan koti. Rakentajan talvietu on henkilökohtainen, eli oma Älvsbytalomyyjäsi räätälöi sen juuri sinun tarpeeseesi sopivaksi.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto