Siirry sisältöön

Taloesittelyviikot 10.-25.10. palvelevat rakentajia kautta Suomen

Nyt on mainio aika käynnistää oman talon tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen. Toivotamme kaikki muuttovalmiin talon rakentamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan järkeviin Älvsbytaloihin.  

Taloesittely on paras tapa todeta erinomainen hinta-laatusuhteemme omin silmin. 10.–25.10.2020 järjestettävät valtakunnalliset Taloesittelyviikot palvelevat kaikkia rakentamista suunnittelevia. Katso ajankohtaiset taloesittelyt ja tutustu kaikkiin sinua kiinnostaviin talomalleihin. 

Älvsbytalon taloesittelyihin voit tulla aina turvallisin mielin – pidämme huolta turvaväleistä ja talojen kosketuspintojen puhtaudesta. 

Syysetu ja monia muita järkisyytä rakentaa Älvsbytalo nyt 

Muuttovalmis Älvsbytalo on turvallinen rakentaa mihin vuodenaikaan tahansa. Kuivissa sisätiloissa rakennettu talo asennetaan tontilla säältä suojaan yhdessä päivässä ja muuttamaan pääset jo 4–5 viikon kuluttua. Maksat talosi vasta lopputarkastuksen jälkeen.

Oma Älvsbytalomyyjäsi on rakentamisen ammattilainen, joka auttaa sinua mielellään kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tule taloesittelyyn tai ota yhteyttä omaan Älvsbytalomyyjääsi ja kysy henkilökohtainen rakentajan syysetusi! Etu on voimassa vain 31.10.2020 asti.

Älvsbytalo on valmistalo, jossa on järkeä. Tutustu tarjoamiimme etuihin ja aloita talounelmasi toteuttaminen!

 


Älvsbytalo Oy kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava muuttovalmiiden talojen valmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ruotsissa Älvsbynissä ja Bjärnumissa sekä Suomessa Kauhajoella. Älvsbytalomyyjämme palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa.

Muuttovalmiin Älvsbytalon rakentaja saa nyt henkilökohtaisen syysedun

Moni suomalainen perhe kaipaa omakotitalon ja pihan tuomaa tilaa ja yksityisyyttä. Toisille taas on ajankohtaista mukavuuksin varustetun kakkosasunnon rakentaminen. Olipa tarve kumpi vain, täysin muuttovalmis Älvsbytalo on laadukas ja monella tavalla järkevä valinta.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto