Siirry sisältöön
Älvsbytalo talopaketti Tove

Talotoimitusten paras asiakastyytyväisyys jo yli 20 vuotta

RTSTUTKII-logo_250px.jpg

Yli 97 % Älvsbytalon ostaneista asiakkaista on tyytyväisiä talotoimitukseensa. Rakennustutkimus RTS Oy:n tutkimuksen mukaan Älvsbytalo on pitänyt talotoimitukseensa tyytyväisimpien ykkössijaa katkeamatta koko 2000-luvun. Tämä tekee saavutuksesta ainutlaatuisen koko toimialalla.


Rakennustutkimus RTS:n tutkimusjohtaja Jaakko Jussilan mukaan kärkipaikan pitäminen vuodesta toiseen kertoo siitä, että Älvsbytalon asiakastyytyväisyys on kestävällä pohjalla. Tutkimustulos perustuu yli tuhannen Älvsbytalon ostajan kokemukseen vuosina 2000–2020.

Vuosittain toistuva, puolueeton Rakennustutkimus RTS:n Omakotirakentajatutkimus toteutetaan laajalla otannalla. Tutkimuksessa haastatellaan rakennusluvan saaneita omakotirakentajia ja siinä seurataan kaikkia johtavia talotoimittajia.

Älvsbytalon tarjoamat järkisyyt vaikuttavat asiakastyytyväisyyteen

Tyytyväinen asiakas on Älvsbytalolle ykkönen, ja siksi asiakkaiden toiveita kuunnellaan tarkasti. Korkea asiakastyytyväisyys onkin pitkän kehitystyön tulosta. Älvsbytalo tarjoaa omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakennuttajalle etuja, jotka vaikuttavat suoraan asiakastyytyväisyyteen.

Muuttovalmiiden Älvsbytalojen tarkasti valvottu tuotanto- ja asennusprosessi on optimoitu huippuunsa. Älvsbytalo vastaa koko prosessista, aina alkaen puutavaran valinnasta sertifioidusti hoidetuista metsistä – tontilla viimeistellyksi muuttovalmiiksi kodiksi saakka.

”Hallitsemme koko rakentamisen prosessin itse, mikä on asiakkaalle helppoa, edullista ja turvallista”, Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk kertoo. ”Laadukkaan ja energiatehokkaan talon saa meiltä täysin muuttovalmiina nopeasti, muuttamaan pääsee sovittuna päivänä ja ainutlaatuisten maksuehtojemme ansiosta talo maksetaan vasta lopputarkastuksen jälkeen.”

Älvsbytalo tarjoaa omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakennuttajalle runsaasti etuja, jotka vaikuttavat suoraan myös asiakastyytyväisyyteen.

Asiakkaiden tyytyväisyyttä lisäävät myös mm. Älvsbytalon tarjoamat:

  • hyvin suunnitellut tilaratkaisut
  • lukuisat lisävalintamahdollisuudet
  • vakioperustukset ja rahti kuuluvat hintaan
  • talojen loistava hinta-laatusuhde
  • ei lainkaan ennakkomaksuja
  • erinomainen sisäilman laatu
  • edulliset asumiskustannukset


Lisätietoja:

Älvsbytalo Oy, toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk, puh. 020 793 9630

Rakennustutkimus RTS Oy, tutkimusjohtaja Jaakko Jussila, puh. 040 900 5610

Rakennustutkimus RTS Oy on puolueeton, suomalainen tutkimusyritys, joka on seurannut rakentamisen markkinoita jo vuodesta 1983.


Älvsbytalo on valmistalo, jossa on järkeä.
Tutustu ja ota yhteyttä lähimpään Älvsbytalomyyjääsi
– ja aloita oman talounelmasi toteuttaminen!

Älvsbytalon muuttovalmiit talopaketit >

 

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

 

 

 

Älvsbytalon taloesittelyviikot inspiroivat rakentajia kaikkialla Suomessa 26.2.–31.3.2021

Hae taloesittelystä vauhtia unelmiesi omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon toteuttamiselle! Toivotamme kaikki muuttovalmiin talon rakennuttamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi taloesittelyviikoille: nyt voit tutustua Älvsbytalon tarjoamiin järkisyihin eri puolilla Suomea.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto