Siirry sisältöön

Tuemme paikallisia pienyrittäjiä ja haastamme muut yritykset kassavirtatalkoisiin

Älvsbytalo tukee paikallisesti toimivia pienyrittäjiä, jotka ovat koronapandemian vuoksi vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Tavoitteenamme on synnyttää pienyrityksille kassavirtaa nyt, mutta myös pitkällä tähtäimellä kulutustottumuksiin vaikuttamalla. 

Konkreettisena toimenpiteenä autamme ja kannustamme omaa henkilöstöämme ostamaan paikallisten pienyritysten tarjoamia tuotteita ja palveluita 100 euron työntekijäkohtaisella panostuksella.

Suuremman vaikutuksen aikaansaamiseksi haastamme kaikkien pohjalaisten yritysten lisäksi kaikki suomalaiset yritykset, kuten esimerkiksi puutuoteteollisuusyritykset sekä yhteistyökumppanimme ja alihankkijamme mukaan paikallisia pienyrityksiä auttaviin kassavirtatalkoisiin. Yhdessä voimme vaikuttaa monen pienen yrityksen selviämiseen vaikeiden aikojen yli.

Haluamme tehdä paikallisten pienyritysten merkityksen näkyväksi, vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kannustaa henkilöstöämme tukemaan paikallisia yrittäjiä myös jatkossa kaikkialla Suomessa.

Kassavirtaa tarvitaan pienyrityksissä nyt

Juuri nyt on oikea aika ostaa paikallisten pienyritysten tuotteita ja palveluita. Varaamme jokaisen työntekijällemme käyttöön ”pienyrittäjän satasen” eli hyvitämme työntekijöillemme pienen paikallisen yrityksen tuotteeseen tai palveluun huhtikuun aikana käytetyn summan sataan euroon asti kuittia vastaan.

Haluamme tehdä hyvää ja kannustaa henkilöstöämme ja muita yrityksiä toimimaan samoin tekemällä kauttamme tukea saaneet pienyritykset näkyviksi. Siksi kerromme tukemistamme ostosta Älvsbytalon Facebook-sivuilla eli tarjoamme näille yrityksille lisää näkyvyyttä. Konsernimme toteuttaa vastaavat pienyrittäjien tukitoimenpiteet myös Ruotsissa ja Norjassa.

Omien toimenpiteidemme lisäksi
haastamme myös muut yritykset mukaan
paikallisia pienyrityksiä
auttaviin kassavirtatalkoisiin.


Suomen Yrittäjät tukee pienyrittäjiä monella tavalla ja toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen mukaan tämänkaltaiset talkoot ovat erittäin tervetulleita: ”Tämä on hieno kädenojennus oman lähiseudun yrityksille ja yrittäjille. Toivottavasti muut ottavat tästä vastuunkannosta mallia. Iso kiitos.”

Seuraa kassavirtatalkoiden vaikutuksia paikallisten pienyritysten toimintaan Facebook-sivuillamme.

Lisätietoja kassavirtatalkoista antaa:

Jan-Erik Rusk
Älvsbytalo Oy:n toimitusjohtaja
020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Älvsbytalo Oy
kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on Pohjoismaiden johtava muuttovalmiiden talojen valmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Ruotsissa Älvsbynissä ja Bjärnumissa sekä Suomessa Kauhajoella. Älvsbytalomyyjämme palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa tyytyväisille asiakkaille Pohjoismaissa.

Tule Älvsbytalomyyjäksi Itä-Suomeen

Olet palveluhenkinen, ahkera ja ymmärrät asiakkaiden erilaiset tarpeet. Olet myös aktiivinen asiakashankinnassa. Edellytämme sinulta aiempaa myyntikokemusta ja katsomme eduksi rakennusalan kokemuksen ja koulutuksen. Lue lisää ja hae paikkaa 6.4.2020 mennessä.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto