Siirry sisältöön
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1,5-kerroksinen Alvar

Tule Älvsbytalomyyjäksi Länsi-Uudellemaalle

Olet palveluhenkinen, ahkera ja ymmärrät asiakkaiden erilaiset tarpeet. Olet myös aktiivinen asiakashankinnassa. Edellytämme sinulta aiempaa myyntikokemusta ja katsomme eduksi rakennusalan kokemuksen ja koulutuksen. Lue lisää ja hae paikkaa 31.12.2020 mennessä.

Yrittäjähenkisenä uskot itseesi, nautit tuloksen tekemisestä ja haluat kehittyä aina yhä paremmaksi myyjäksi. Olet joukkuepelaaja ja haluat osaksi osaavaa Älvsbytalon myyntitiimiä.

Tehtävässä toimitaan yrittäjäpohjaisesti. Saat tueksesi valtakunnallisen brändin, markkinoinnin, laajan asiakaskunnan ja hyvät verkostot.

Lähetä hakemuksesi 31.12.2020 mennessä asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi tai osoitteeseen myyntijohtaja Petri Torvinen, Älvsbytalo Oy, Keskustie 23 C, 61850 Kauhajoki. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Torvinen puh. 020 7939 621, petri.torvinen@alvsbytalo.fi Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Tuotantolaitoksemme ovat Älvsbynissä, Bjärnumissa ja Suomessa Kauhajoella. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo
yli 43 000 taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Vuosien kuluessa kehitetty ainutlaatuinen ja valvottu tuotantoprosessimme takaa erinomaisen laadun. Juuri tämän työn ansiosta voimme rakentaa asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalo panostaa tulevaisuuteen, ja kehitystyölle on varattu sekä isot resurssit että asetettu korkeat tavoitteet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kannattavassa yrityksessä.

Älvsbytalon ostaneet asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2020).

Älvsbytalo rakentaa 36 omakotitalon alueen Nokian keskustaan

Älvsbytalo madaltaa kynnystä omakotitalon ostamiseen rakentamalla Nokian keskustaan kokonaisen omakotitaloalueen. Yhteensä 36 omilla tonteilla sijaitsevaa Älvsbytaloa rakennetaan vain kivenheiton päähän rautatieasemasta. Ensimmäiset talot valmistuvat lokakuussa 2021 ja ne tulevat täysin valmiina kiinteistöinä (talo + tontti) myyntiin Tampereen Arvohuoneistot Oy:n kautta.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto