Siirry sisältöön

Tuotantotyöntekijä. Tule talonrakentajaksi Kauhajoelle!


Oletko ahkera tiimipelaaja, joka ei pelkää työhön tarttumista?

Kaikki Suomen Älvsbytalot rakennetaan asennusvalmiiksi kuivissa sisätiloissa Kauhajoen talotehtaalla.

Tarjoamme vakituisen, urakkapohjaisen työn, johon saat hyvän perehdytyksen.
Arvostamme rakennusalan koulutusta ja kokemusta tehdastyöstä.

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 lähettämällä hakemus ja ansioluettelosi asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi

 

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Meillä työskentelet kannattavassa yrityksessä, jossa kehitystyölle on asetettu korkeat tavoitteet ja varattu merkittävät resurssit.

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 44 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalon ostaneet asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2021).

Talopakettien markkinat käyvät kuumana. Älvsbytalo ei ole lähtenyt hinnankorotuksiin mukaan.

Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan talopakettimarkkina on kuumentunut jo liikaa. Talojen kysyntä on koronan myötä kasvanut reippaasti, ja samaan aikaan rakennusmateriaalit ovat kallistuneet rajusti. Tämä on aiheuttanut merkittäviä korotuksia talopakettien hintoihin. Älvsbytalon toimintamalli on alalla kuitenkin poikkeuksellinen, eikä se ole lähtenyt mukaan hinnankorotuksiin.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto