Siirry sisältöön
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1-kerroksinen Minna

Tule talonrakentajaksi Kauhajoen talotehtaalle

Talotehtaallamme on nyt paikka avoinna kahdelle ahkeralle tiimipelaajalle:

ULKOSEINÄASENTAJA
sekä
MÄRKÄTILAPINTA-ASENTAJA


Tarjolla vakituinen, urakkapohjainen työ, johon saat hyvän perehdytyksen. Arvostamme rakennusalan koulutusta ja kokemusta.

Lisätietoja tehtävistä antaa työnjohtaja Pauli Mäenranta puh. 020 793 9631, pauli.maenranta@alvsbytalo.fi Lähetä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi 


Älvsbytalo
kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Meillä työskentelet kannattavassa yrityksessä, jossa kehitystyölle on asetettu korkeat tavoitteet ja varattu merkittävät resurssit. 
Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Älvsbytalon ostaneet asiakkaat ovat tutkitusti koko toimialan tyytyväisimpiä talotoimitukseensa – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan. (Rakennustutkimus RTS Oy, 2020).

Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1,5-kerroksinen Alvar

Tule Älvsbytalomyyjäksi Länsi-Uudellemaalle

Olet palveluhenkinen, ahkera ja ymmärrät asiakkaiden erilaiset tarpeet. Olet myös aktiivinen asiakashankinnassa. Edellytämme sinulta aiempaa myyntikokemusta ja katsomme eduksi rakennusalan kokemuksen ja koulutuksen. Lue lisää ja hae paikkaa 31.12.2020 mennessä.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto