Siirry sisältöön
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1-kerroksinen Mikael

Uusi talopaketti Mikael – toteutuvien toiveiden talo

Kysyimme perheiltä, mitä he asumiseltaan haluavat. Näin syntyi Mikael: muuttovalmis, yksitasoinen talopaketti 129,2 m². Tilaa, valoa ja avaruutta, muttei yhtään turhaa neliötä. Erittäin avara keittiö-olohuone, kolme makuuhuonetta sekä kodinhoito- ja vaatehuoneet, erilliset wc ja kylpyhuone ja sauna.

Sopeutuvat tilat ovat sisustajan ilo

Mikaelin yli 55 m² keittiö–olohuone on juuri niin sopeutuvainen kuin perheen elämässä pitääkin, sisustajan toiveita unohtamatta. Ruokapöytä voi olla reilusti keittiössä ja fiinimpi ruokailutila olohuoneen puolella – mutta toisaalta yhdelläkin pärjää mainiosti, sillä Mikaelin keittiö kestää vaativimmatkin katseet. Keittiöön saa lisävalintana myös kätevän saarekkeen.

Jos perheessä kaivataan 4. makuuhuonetta tai erillistä työhuonetta, sen voi lisävalintana napsaista olohuoneesta – ja silti vielä nauttia tilojen avaruudesta.

Mikael ymmärtää perhe-elämää

Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on oma, tilava vaatehuone. Perheen aamukiireisiin tuovat helpotusta erilliset wc ja kylpyhuone. Kodinhoidosta ja saunasta pääsee suoraan pihamaalle, samoin olohuoneesta.

Vaikka Mikael on isommallekin perheelle sopiva omakotitalo, jäävät asumiskustannukset erittäin maltillisiksi – kuten muissakin Älvsbytaloissa. Lämmityksestä ja hyvästä sisäilmasta pitää huolen tehokas poistoilmapumppu. Halutessaan talon voi kytkeä myös maalämpöön.

– Tämän päivän ostajat arvostavat pientä energiankulutusta ja pieniä asumiskustannuksia. Kaikki Älvsbytalot ovat energiatehokkaita ja ne on suunniteltu noudattamaan kiristyviä rakennusmääräyksiä jo nyt, kertoo myyntijohtaja Petri Torvinen.

Omakotitalo toiveittesi mukaan

Mikaelin saat täysin muuttovalmiina, avaimet käteen. Mieleisilläsi lisävalinnoilla voit muokata talopaketista juuri sinun perheesi tarpeisiin istuvan kodin. Voit tehdä lisävalintoja sekä Mikaelin ulkoasuun että sisätiloihin.


Toimitukset vuoden 2020 alusta.
(Huom: talo on muuttovalmis jo 4–5 viikon kuluttua toimituksesta)


Lisätietoja:
Älvsbytalo Oy
myyntijohtaja Petri Torvinen
puh. 020 7939 621
petri.torvinen@alvsbytalo.fi


NYT SYYSETU:
talopaketti Mikael -10 000 euroa.
Hinta alk. 162 050 e (norm. alk. 172 050 e).

Hinta sisältää alv:n, rahdin ja vakioperustukset.
Tarjous voimassa 21.10.2019 asti.

Lue lisää tarjouksesta
 

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme


Korkeaa laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan on syy, miksi Älvsbyhus on Pohjoismaiden suurin puisten tilaelementtitalojen valmistaja. Yhtiön 75-vuotisen historian aikana yli 42 000 perhettä on valinnut kodikseen Älvsbytalon. Talot rakennetaan sisätiloissa valmiiksi tilaelementeiksi, jotka ammattitaitoiset asentajat pystyttävät. Älvsbyhus on ruotsalainen yritys, jolla on Suomessa tytäryhtiö, talotehdas ja 14 myyntikonttoria. Kauhajoen tehdas on toimittanut yli 4000 taloa vuodesta 2005 lähtien.

 

Koko toimialan paras asiakastyytyväisyys

Älvsbytalon ostaneiden tyytyväisyys talotoimituksiin on koko toimialan paras 2000-luvulla. –Älvsbytalo on vuodesta toiseen pysynyt toimialan kärkipaikalla asiakastyytyväisyydessä, kertoo tutkimusjohtaja Jaakko Jussila Rakennustutkimus RTS Oy:ltä. –Asiakkaille on toimitettu, mitä on luvattu.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto