Siirry sisältöön
Älvsbytalo muuttovalmis talopaketti 1,5-kerroksinen Lasse

Uutuusmalli Lasse ottaa tehot irti euroista ja neliöistä.

Pienimmät talomallimme ovat supersuosittuja, mutta tätä on vielä toivottu: pieni 1,5-kerroksinen talo. Syntyi muuttovalmis tehopaketti Lasse, joka säästää sekä euroja että energiaa. 

Reilulla 120 000 eurolla saa nyt muuttovalmiin kodin, jonka alakerrassa on 62,5 m² (keittiö–olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja sauna). Esivalmisteltu yläkerta tarjoaa kätevästi 28,5 m²:n kasvunvaran.

Lassen avara, lähes 30-neliöinen keittiö–olohuone avautuu suoraan ulos ja pihapiiriin. Sauna, kylpyhuone ja makuuhuoneet ovat reilun kokoisia. Talon alakerrassa on yksi makuuhuone ja esivalmistellun yläkerran voit ottaa käyttöön heti tai myöhemmin, ihan omien tarpeidesi mukaan. Kun valitset yläkertaan vielä kattoerkkerin, saat lisää tilaa ja moninkertaisesti valoa.

”Lasse istuu moneen tarpeeseen. Talo vaatii vain pienen tontin, mutta tarjoaa kaikki ison talon toiminnot. Se sopii mainiosti täydennysrakentamiseen kaupunkien pienille tonteille, mutta yhtä hyvin vaikkapa vapaa-ajanasunnoksi tai paritaloksi”, kuvailee Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen. ”Monet arvostavat nykyään edullista hintaa, tehokkaita neliöitä ja pientä energiankulutusta, ja niissä Lasse hakee vertaistaan.”

Talopaketti sisältää muuttovalmiin talon, vakioperustukset sekä vakiona tehokkaan poistoilmalämpöpumpun, joka hoitaa sekä lämmityksen että ilmanvaihdon. Talon energiakulut ovat pienet ja sisäilma hyvää. Kaikki Älvsbytalot noudattavat kiristyviä energiamääräyksiä jo ennalta.

Toimitukset alkaen 9/2019
(Huom: talo on muuttovalmis jo 4–5 viikon kuluttua toimituksesta)

Hinnat alkaen 120 080 euroa (sis. alv).
Hinta sisältää myös vakioperustukset ja rahdin.


Älvsbytalon hankkineet ovat talotoimitukseensa kaikkein tyytyväisimpiä.
(Omakotirakentajatutkimus 2018/19 RV, Rakennustutkimus RTS Oy)

Lisätietoja:
Älvsbytalo Oy
myyntijohtaja Petri Torvinen
puh. 020 7939 621
petri.torvinen@alvsbytalo.fi


Lue lisää Lasse-talomallista 

 
Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

Korkeaa laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan on syy, miksi Älvsbyhus on Pohjoismaiden suurin puisten tilaelementtitalojen valmistaja. Yhtiön 75-vuotisen historian aikana yli 42 000 perhettä on valinnut kodikseen Älvsbytalon. Talot rakennetaan sisätiloissa valmiiksi tilaelementeiksi, jotka ammattitaitoiset asentajat pystyttävät. Älvsbyhus on ruotsalainen yritys, jolla on Suomessa tytäryhtiö, talotehdas ja 14 myyntikonttoria. Kauhajoen tehdas on toimittanut yli 4000 taloa vuodesta 2005 lähtien.

Haemme osto- ja projektivastaavaa

Tärkein työtehtäväsi on maa-alueiden ostaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yrityspalvelujen kilpailuttaminen ja hankinta; taloudellinen vastuu maa-aluehankinnoissa ja taloprojektin luovuttaminen tyytyväiselle asiakkaalle. Lue lisää ja hae paikkaa 10.2.2019 mennessä.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto