Siirry sisältöön

Yhteistyökumppanit ja alihankkijat

Olemme kehittäneet ja optimoineet valmistusprosessiamme jo kohta 60 vuoden ajan. Arvioimme yhteistyökumppaneitamme ja heidän toimittamiaan komponentteja säännöllisesti, jotta voimme toimittaa pitkäjänteisesti hyvää laatua. Vaihdamme tuotteita, ratkaisuja ja kumppaneita jatkuvasti aiempaa parempiin.

Ikkunat

Kaikki ikkunamme ovat A-luokkaa, ja ne toimittaa meille Skaala.

Keittiö

Työskentelemme useiden johtavien toimittajien, muun muassa kodinkoneita toimittavan Electroluxin kanssa voidaksemme sisustaa sinulle unelmiesi keittiön.

Puu ja puutavara

Kaiken Älvsbytaloissa käytettävän puutavaran toimittaa Sveaskog. Sveaskog kehittää metsän kaikkia arvoja tuotannon ja ympäristön välisen kestävän tasapainon kautta. Se on meidän mielestämme hyvä asia.

Lämpö

Taloihin vakiona kuuluvan poistoilmalämpöpumpun toimittaa Nibe. NIBE F750:ssä on iso, tehokas kompressori, joka voi täyttää jopa noin 200 m² kokoisen asunnon energiatarpeen. NIBE F750 lämmittää talon sekä käyttöveden ja hoitaa ilmanvaihdon. Koska kompressoria ohjaa invertteri, poistoilmalämpöpumppu on taloudellinen käyttää ja sen lämpöteho on kaksi tai kolme kertaa parempi kuin aikaisemmissa malleissa.

Katto

Terraplegel toimittaa talomalleihimme peltikatot.

Sisäportaat

Trätrappor Norsjö AB on Ruotsin suurin ja vanhin puuportaiden valmistaja ja Drömtrappor® on sen omistama tavaramerkki. Yritys on perustamisestaan lähtien, vuodesta 1923, erikoistunut portaiden valmistukseen ja sen tuotantolaitos on yksi puuteollisuuden uudenaikaisimmista. Moderni tekniikka yhdessä pitkän käsityöläisperinteen kanssa mahdollistaa portaiden valmistamisen mittatilaustyönä. 

 

Tilaa talokuvasto