Siirry sisältöön

Ella

Muuttovalmis talopaketti Ella tarjoaa omakotiasumisen parhaita puolia niin arkeen kuin juhlaan: Suuri, valoisa olohuone kokoaa perheen ja ystävät yhteen. Tilat avautuvat suoraan olohuoneesta omaan pihaan ja ulkoilmaelämään.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 4–5 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 129,2 m²

Kerrosala: 148,3 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 10727 (Hki), 11813 (Jkl), 13658 (Roi)

Ajankohta

Sunnuntai 23.5. alk. klo 11. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika.

Osoite

, Alavus

Taloesittely Alavudella 23.5.


Esittelyssä 1-kerroksinen, muuttovalmis talopaketti Ella 129,2 m² (4–5 h + keittiö + sauna).
Tontilla erillinen 18,8 m² autotalli/-katos F15.

Ota yhteyttä Älvsbytalomyyjä Dennis Rönn
puh. 050 558 7262 tai dennis.ronn@alvsbytalo.fi
sovi oma YKSITYISESITTELYAIKASI
sunnuntaiksi 23.5. alkaen klo 11
.

Tervetuloa!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Dennis Rönn!

Koko työelämäni olen toiminut Älvsbytalon edustajana, eli 36 vuotta, ja saanut auttaa lähes 1000 perhettä heidän talohankinnassaan. Toivon, että voin auttaa teitäkin.

Älvsbytalot ovat talomarkkinoilla mielestäni ainutlaatuisia: meillä on aidosti avaimet käteen -systeemi. Hinnat ovat selkeät ja talon perustuksetkin ovat mukana hinnoissa. Mistään ei saa niin edullisesti, vaivattomasti ja nopeasti taloa kuin meiltä. Kannattaa ehdottomasti vertailla."


Lue Denniksen talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto