Siirry sisältöön

Edvard

Edvard on yksi suurimmista talopaketeistamme. Siinä on jo muuttovalmiina 2–3 makuuhuonetta ja yläkerran kanssa vielä paljon lisää.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–7 huonetta, keittiö ja kylpyhuone

Huoneistoala: 129,2 – 209,1 m²
Alakerta 129,2 m² + esivalm. yläkerta alkaen 60,2 m²

Kerrosala:
Alakerta 148,3 m² + esivalm. yläkerta alkaen 63,0 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 10727 (Hki), 11813 (Jkl), 13658 (Roi)

Osoite

Tingsgränd 40, Gölby, Jomala

Taloesittely Ahvenanmaalla 1.3.


Sunnuntaina 1.3. klo 14–16 esittelemme 1,5-kerroksisen
muuttovalmiin talopaketin Edvard (3–7 h + keittiö + kylpyhuone) 129,2 m² +
esivalmisteltu yläkerta 60,2 m².

Osoite:
Tingsgränd 40, Gölby, Jomala

Tervetuloa!

Lue lisää Edvardista

Tilaa ilmainen talokuvastomme


Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Susanna Olsson

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi Älvsbytalon esittelyyn. Voit omin silmin tutustua kaikessa rauhassa uuteen kotiin ja kuulla, miten rakentaminen on ostajien mielestä sujunut.

Lue Susannan talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto