Siirry sisältöön

Minna

Muuttovalmiin talomalli Minnan linjat ovat pohjoismaisen selkeät sekä sisältä että ulkoa. Minna sopeutuu sulavasti sekä kaupunkiympäristöön että maaseudun rauhaan. Kodiksi tai vapaa-aikaan.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Ajankohta

Sunnuntai 19.9. klo 14-17
Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika.

Osoite

, Godby, Ahvenanmaa

Taloesittely Ahvenanmaalla (Godby) 19.9.


Esittelyssä 1-kerroksinen, muuttovalmis talopaketti Minna 107,0 m²
(3–4 huonetta + keittiö + sauna). 

Ota yhteyttä Älvsbytalomyyjä Susanna Olsson,
puh. 0400 515 831 tai susanna.olsson@alvsbytalo.fi ja
sovi oma YKSITYISESITTELYAIKASI
sunnuntaiksi 19.9. aikavälille klo 14-17.

Esittely on yksityinen vain sinulle ja mahdolliselle läheisellesi.
Talon kosketuspinnat on puhdistettu huolella ja etäisyydet pidetään turvallisina.

Tervetuloa!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Susanna Olsson

Toivotan sinut sydämellisesti tervetulleeksi Älvsbytalon esittelyyn. Voit omin silmin tutustua kaikessa rauhassa uuteen kotiin ja kuulla, miten rakentaminen on ostajien mielestä sujunut.

Lue Susannan talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 44 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto