Siirry sisältöön

Siiri

Arvostatko oman kodin rauhaa, mutta et tarvitse ympärillesi suurta taloa? Pieni talopaketti Siiri säästää neliöitä, energiaa ja tonttimaata, mukavuudestasi tinkimättä.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 62,5 m²

Kerrosala: 75,1 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 7541 (Hki), 8376 (Jkl), 9777 (Roi)

Ajankohta

Lauantai 17.7. ja sunnuntai 18.7. klo 12–15.
Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika.

Osoite

, Kajaani

Taloesittely Kajaanissa 17.–18.7.


Esittelyssä 1-kerroksinen, muuttovalmis talopaketti Siiri 62,5 m² (3h + k + sauna).
Tontilla on erillinen 55,4 m² kahden auton autotalli/varasto F30

Ota yhteyttä Älvsbytalomyyjä Pirjo Heiska
puh. +358 40 564 8077 tai pirjo.heiska@alvsbytalo.fi
sovi oma YKSITYISESITTELYAIKASI
lauantaille 17.7. tai sunnuntaille 18.7. aikavälille klo 12–15

Tervetuloa!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Pirjo Heiska

Minun työssäsi tärkeintä on ehdottomasti kuuntelemisen taito. Monille oma omakotitalo on vuosien unelmien täyttymys. Ja kaikille se on iso ostos. Siksi haluan auttaa asiakkaitani onnistumaan turvallisin mielin, varmistaa että kaikki menee sujuvasti.

Lue Pirjon talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto