Siirry sisältöön

Saara

Saara on hurmaava talopaketti, jossa on taitavalla tilasuunnittelulla onnistuttu luomaan suuren talon tunnelmaa. Avara ja valoisa 36,6 m² keittiö-olohuone kutsuu kokkailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2),  lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8774 (Hki), 9709 (Jkl), 11283 (Roi)

Ajankohta

Sunnuntai 19.9. klo 13–16.
Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika.

Osoite

, Kuopio

Taloesittely Kuopiossa 19.9.


Esittelyssä 1-kerroksinen muuttovalmis talopaketti Saara 84,8 m²
(3–4 huonetta + keittiö + sauna) + autokatos.
Talossa on moderni 19° kattokaltevuus ja pystysaumakate.

Ota yhteyttä Älvsbytalomyyjä Peter Ruija,
puh. 044 972 4425 tai peter.ruija@alvsbytalo.fi ja
sovi oma YKSITYISESITTELYAIKASI
sunnuntaiksi 19.9. aikavälille klo 13–16.

Myös muut esittelyajat joustavasti – kysy lisää!


Tervetuloa!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme


Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Peter Ruija!

Minulle on tärkeää, että taloprojektisi sujuu suunnitellusti ja voit luottaa minuun kaikissa rakennuttamisen vaiheissa. Oman kodin rakentamisessa kun on kyse yhdestä elämäsi tärkeimmästä asiasta.

Muuttovalmiin Älvsbytalon rakennuttajana tiedät, mitä talosi maksaa. Talon hinta on etukäteen tiedossa, ja vakioperustukset että rahti sisältyvät hintaan. Omilla lisävalinnoillasi voit tehdä talostasi juuri itsellesi sopivan.

Taloprojektisi aikataulut tiedät päivälleen ennalta: milloin talosi pystytetään ja milloin siihen voi muuttaa.


Lue Peterin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 44 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto