Siirry sisältöön

Saara

Saara on hurmaava talopaketti, jossa on taitavalla tilasuunnittelulla onnistuttu luomaan suuren talon tunnelmaa. Avara ja valoisa 36,6 m² keittiö-olohuone kutsuu kokkailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2),  lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (sis. taloussähkö ja lämmitys), kWh/v:
8774 (Hki), 9709 (Jkl), 11283 (Roi).
Laskennallinen keskikulutus normaalikäytössä.

Ajankohta

Lauantai 2.7. klo 12–15.

Osoite

Haarakastie 27, Kuopio

Taloesittely Kuopiossa 2.7.


Esittelyssä 1-kerroksinen muuttovalmis talopaketti Saara 84,8 m²
(3–4 huonetta + keittiö + sauna) + autokatos.

Talossa on moderni, loiva 19° kattokaltevuus ja pystysaumakate:

saara_19_alvsbytalo_kuopio.png


Ajankohta:
Lauantai 2.7. klo 12–15

Osoite:
Haarakastie 27, Kuopio.
Parhaiten perille ohjaa navigaattoriosoite: Haarakastie 19.

Myös muut esittelyajat joustavasti – kysy lisää!


Tervetuloa!

Tilaa ilmainen talokuvastomme >


Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Armas Enojärvi!

Koulutukseltani olen rakennusinsinööri ja haluan auttaa sinua ja perhettäsi kohti parempaa asumista. Älvsbytalon toimintaperiaatteeseen on mielestäni helppo yhtyä: mahdollisimman monilla pitää olla varaa hyvään omakotitaloon.

Älvsbytalo tarjoaa laatua ihmisten arkeen ja elämään. Kun kaikki rahat eivät uppoa asumiseen, jää varaa myös muuhun. Tämän mahdollistavat mm. talopakettiemme edullinen hankintahinta + energiatehokkuus eli pienet asumiskustannukset.

Lue Armaksen talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on järkevä valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 44 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto