Siirry sisältöön

Tove

Valmistalo Toven tilat ovat hienosti yhdessä kerroksessa, mutta ulkotilat – niistä vasta saatkin hienot! L-malli jättää piha-alueen ainutlaatuisesti talosi syliin.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 5–6 huonetta, keittiö ja kylpyhuone

Huoneistoala: 150,6 m²

Kerrosala: 173,9 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 11810 (Hki), 13136 (Jkl), 15405 (Roi)

Osoite

Tölbyn-Vikbyntie 161, Tölby, Mustasaari

Taloesittely Mustasaaressa 26.1.


Esittelyssä L-mallinen talopaketti Tove 150,6 m² (5–6 huonetta, keittiö ja kylpyhuone).

Avoimet ovet:
Sunnuntaina 26.1. klo 12–18

Osoite:
Tölbyn-Vikbyntie 161, Tölby, 65460 Mustasaari

Lue lisää Tovesta

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme


Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Hannah Hoijar!

Mielestäni muuttovalmis Älvsbytalo on mahtava ratkaisu kaikille, joilla ei ole aikaa, halua tai osaamista lähteä itse rakentamaan. Rakentamisen vaatimukset ovat tänä päivänä hyvin tiukat. Älvsbytalo on huoleton ja turvallinen hankinta, markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan.

Lue Hannahin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto