Siirry sisältöön

Siiri

Arvostatko oman kodin rauhaa, mutta et tarvitse ympärillesi suurta taloa? Pieni talopaketti Siiri säästää neliöitä, energiaa ja tonttimaata, mukavuudestasi tinkimättä.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 62,5 m²

Kerrosala: 75,1 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 7541 (Hki), 8376 (Jkl), 9777 (Roi)

Osoite

Mutkakatu 11, Nokia

Taloesittely Nokialla 17.11.


Esittelyssä 1-kerroksisen, muuttovalmis talopaketti Siiri 62,5 m² (3h + k + s).

Avoimet ovet:
Sunnuntaina 17.11. klo 12–15

Osoite:
Mutkakatu 11, Nokia. Opasteet perille.

Lue lisää Siiristä

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Kati Paunila!

Haluan olla talonostajien tuki ja turva joka käänteessä, alusta loppuun asti.

Älvsbytalojen hinnat ovat järkeviä ja asuminen on edullista. Kodin sisäilma on hyvää hengitellä ja pohjaratkaisut toimivia. Lisäksi ostaja tietää heti alussa, mitä talo maksaa ja minä päivänä uuteen taloon voi muuttaa. Tämä helpottaa muun elämän suunnittelemista.

Ja kannattaa muistaa, että edullinen, muuttovalmis Älvsbytalo on usein kilpailukykyinen vaihtoehto silloin, kun miettii vanhan talon ostamista. Uudessa talossa ei tarvitse pelätä kosteusongelmia eikä varautua remontteihin. Voi vain nauttia asumisesta.

Minusta olisi mukavaa, jos taloesittelyihin tulisivat kaikki, myös epäilijät.
Ennakkoluulot ovat niin turhia. Totuushan on, että Älvsbytalon ostaneet on tutkitusti taloonsa erittäin tyytyväisiä.

Minusta on hienoa, jos voin olla mukana myös sinun uuden kotisi tai vapaa-ajanasuntosi toteuttamisessa.

Lue Katin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto