Siirry sisältöön

Saara

Saara on hurmaava talopaketti, jossa on taitavalla tilasuunnittelulla onnistuttu luomaan suuren talon tunnelmaa. Avara ja valoisa 36,6 m² keittiö-olohuone kutsuu kokkailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2),  lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (sis. taloussähkö ja lämmitys), kWh/v:
8774 (Hki), 9709 (Jkl), 11283 (Roi).
Laskennallinen keskikulutus normaalikäytössä.

Ajankohta

Sunnuntai 20.3. klo 12–15.
Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika.

Osoite

8, Pennala, Orimattila

Taloesittely Orimattilassa (Pennala) 20.3.


Esittelyssä muuttovalmis 1-kerroksinen talopaketti Saara 84,8 m² (3–4 h + k + sauna) + päätyterassi. Tontilla on erillinen autokatos/varasto E25.

Ota yhteyttä Älvsbytalomyyjä Tanja Wahlstén,
puh. 040 581 0628 tai tanja.wahlsten@alvsbytalo.fi ja
sovi oma YKSITYISESITTELYAIKASI
sunnuntaiksi 20.3. aikavälille klo 12–15.

Tervetuloa!

Myös muut esittelyajat joustavasti – kysy lisää!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme


Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Tanja Wahlstén!

Mottoni talomyyjänä on, että haluan kohdella asiakkaitani samoin kuin toivoisin itseäni kohdeltavan: rehellisesti ja kuunnellen. Oma koti kun on meille kaikille elämän tärkeimpiä asioita, ja aina myös iso satsaus.

Aiemmassa työssäni tein Älvsbytalojen perustuksia, jolloin talojen rakennustapa ja prosessi tulivat tutuiksi. Vakuutuin ja vaikutuin.


Lue Tanjan talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto