Siirry sisältöön

Minna

Muuttovalmiin talomalli Minnan linjat ovat pohjoismaisen selkeät sekä sisältä että ulkoa. Minna sopeutuu sulavasti sekä kaupunkiympäristöön että maaseudun rauhaan. Kodiksi tai vapaa-aikaan.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Ideaparkinkatu 4, Lempäälä

TALOESITTELY-VIIKONLOPPU Lempäälän Ideaparkissa 11.–12.7.


E
sittelyssä 1-kerroksinen, täysin muuttovalmis talopaketti Minna 107,0 m² (3–4 h + keittiö + sauna). 

Avoimet ovet:
Lauantaina 11.7. klo 10–16
Sunnuntaina 12.7. klo 10–16

Osoite:
Ideaparkinkatu 4, Lempäälä.
Ideaparkin B-sisäänkäynnin vieressä.

Esittelytalo säännöllisesti avoinna:
Tiistai, keskiviikko ja torstai klo 10–16.

Muut esittelyajat joustavasti – myös iltaisin ja viikonloppuisin
– ota yhteyttä ja sovi oma yksityinen esittelyaika!

Tervetuloa!

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Kati Paunila!

Omiin tarpeisiin sopiva pohjaratkaisu on useimmille talonostajille se tärkein kriteeri. Ostajat ovat niin erilaisia, perhetilanteet niin vaihtelevia, että jokaiselle etsitään yhdessä se paras koti ja sopivimmat lisävalinnat. Älvsbytalojen hinnat ovat järkeviä ja asuminen on edullista. Kodin sisäilma on hyvää hengittää. Lisäksi ostaja tietää heti alussa, mitä talo maksaa ja minä päivänä uuteen taloon voi muuttaa. Tämä helpottaa muun elämän suunnittelemista.

Haluan olla talonostajien tuki ja turva joka käänteessä, kaupan alusta loppuun asti.

Lue Katin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.


Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Peter Ruija!

Minulle on tärkeää, että taloprojektisi sujuu suunnitellusti ja voit luottaa minuun kaikissa rakennuttamisen vaiheissa. Oman kodin rakentamisessa kun on kyse yhdestä elämäsi tärkeimmästä asiasta. Muuttovalmiin Älvsbytalon rakennuttajana tiedät, mitä talosi maksaa. Talon hinta on etukäteen tiedossa, ja vakioperustukset että rahti sisältyvät hintaan. Omilla lisävalinnoillasi voit tehdä talostasi juuri itsellesi sopivan.

Taloprojektisi aikataulut tiedät päivälleen ennalta: milloin talosi pystytetään ja milloin siihen voi muuttaa.

Lue Peterin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto