Siirry sisältöön

Edith

Haluatko tilavan keittiön, johon mahtuu isompikin perhe ruokailemaan? Pidätkö mieluummin olohuoneen erillään, mutta keittiön tuntumassa? Hienoa, talopaketti Edith on kanssasi samoilla linjoilla.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–7 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 – 173,7 m²
Alakerta 107,0 m² + esivalm. yläkerta alkaen 49,7 m²

Kerrosala:
Alakerta 123,9 m² + esivalm. yläkerta alkaen 52,5 m²

Kattokaltevuus:
38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa.

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Leikkipuistonkaari 10, Pennala, Orimattila

TALOESITTELY-VIIKONLOPPU Orimattilan Pennalassa 11.7.


Esittelyssä täysin muuttovalmis talopaketti, 1,5-kerroksinen Edith.
Kokonaishuoneistoala n. 160 m² + päätyterassi + päätyparveke.
Tontilla on erillinen autotalli F30

Avoimet ovet:
Lauantaina 11.7. klo 12–15

Osoite:
Leikkipuistonkaari 10, Pennala, Orimattila
Navigaattoriin Hankaanojantie – sieltä opasteet perille.

Myös muut esittelyajat joustavasti – ota yhteyttä ja sovi oma yksityinen esittelyaika!

Tervetuloa toteamaan Älvsbytalon loistava hinnan ja laadun suhde omin silmin.

edith_älvsbytalo_1186830.jpg

 

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Tanja Wahlstén!

Mottoni talomyyjänä on, että haluan kohdella asiakkaitani samoin kuin toivoisin itseäni kohdeltavan: rehellisesti ja kuunnellen. Oma koti kun on meille kaikille elämän tärkeimpiä asioita, ja aina myös iso satsaus.

Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Jari Pekkala!

Muuttovalmis Älvsbytalo on helppo hankkia, sekä edullinen ostaa ja asua. Talon hinta sisältää myös vakioperustukset ja tehokkaan poistoilmalämpöpumpun. Vaihtoehtoisena voit valita kallio-/maalämpöpumpun, sekin on mahdollista. Lämmitysmuodon valinta on yksi niistä asioista, joissa olen mielelläni tukena.

Lue Tanjan ja Jarin talomyyjäesittelyt kokonaisuudessaan.

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 43 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto