Siirry sisältöön

Ideapark Lempäälä

MINNA

1-kerroksinen, täysin muuttovalmis talopaketti 107,0 m² (3–4 h + keittiö + sauna).

minna_ideapark_es_sivu_pohja.png

Tule tutustumaan todella toimivaan ja selkeälinjaiseen Ideapark Lempäälän Minna-esittelytaloomme. Koe samalla miten voit vaikuttaa erilaisilla pintamateriaalivalinnoilla sisustuksen tunnelmaan – ja luoda juuri omanlaisesi kodin.

107-neliöisen Minna-talon keskelle avautuu ihastuttavan avara ja valoisa 50 m² keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, joka kutsuu viihtymään. Suositun open concept -tupakeittiöratkaisun lisäksi Minna-talossa on vakiona kaksi makuuhuonetta. Tilavat kodinhoito- ja kylpyhuoneet, erillinen WC ja vaatehuone helpottavat arjen sujumista.

Älvsbytalosta voit muokata juuri omiin tarpeisiisi istuvan kodin. Ideapark Lempäälän Minna-esittelytalossa sinulla on mahdollisuus tutustua moniin suosittuihin lisävalintoihin. Taloon on valittu mm. tavallista isommat ikkunat, useita koristeikkunoita sekä tyylikkäät kokolasiset ikkunaovet olohuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Lisäksi Minnassa on moderni 19° kattokaltevuus, linjakas pystysaumakate ja avara sisääntulokatos.
Alvsbytalo-Lempaala-170.jpg

Kodikas sisustus omalla tyylillä

Sisustuksessa olemme tuoneet nähtäväksesi useita ihastuttavia ratkaisuja, kuinka voit luoda kotiin persoonallisen tunnelman esimerkiksi erityylisillä tapeteilla ja laminaateilla.

”Loimme taloon kodikkaan ja rennon tunnelman sinua varten. Erilaisia vaihtoehtoja on helpompi vertailla, kun näet ne oikeassa ympäristössä. Vaikka mielessäsi olisi joku muu talomalli, täällä on hyvä aloittaa keskustelu omista asumisen toiveista ja niiden toteuttamisesta.” Älvsbytalomyyjä Kati Paunila

Varaa aika yksityisesittelylle!

Sinä olet meille tärkeä. Siksi toteutamme tutustumiskäynnit turvallisesti pitäen huolta turvaväleistä ja talon kosketuspintojen puhtaudesta.

Minna-esittelytalo on säännöllisesti avoinna:
Tiistai, keskiviikko ja torstai klo 10–16.


Soita ja varmista oma yksityinen esittelyaikasi.
Ota yhteyttä: Älvsbytalomyyjä Kati Paunila tai omaan lähimpään talomyyjäsi. 

Minna-esittelytalon löydät Ideapark Lempäälän B-sisäänkäynnin vierestä.

Kenelle Minna-talomalli sopii

Yksikerroksisessa Minna-talomallissa on sopivasti tilaa esimerkiksi pienelle perheelle tai pariskunnalle, joka haluaa kotiinsa tilavan vieras- tai työhuoneen. Avaraan olohuone-keittiöön mahtuu esimerkiksi kätevä keittiösaareke. Esittelytalossa makuuhuoneita on kaksi, mutta Minnan pohjaratkaisu mahdollistaa helposti myös kolmannen makuuhuoneen lisäämisen. Katso alla olevat pohjaratkaisut. Minna sopeutuu sulavasti sekä kaupunkiympäristöön että maaseudun rauhaan. 

Älvsbytalon rakentaminen on todella turvallista. Talo toimitetaan aina täysin muuttovalmiina ja muuttamaan pääset täsmälleen sovittuna päivänä. Mikä parasta, maksat uuden kotisi vasta lopputarkastuksen jälkeen.


Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Minna-esittelytaloon Lempäälään!

Pohjaratkaisut

Lisätietoja

Kati Paunila

Matkapuhelin: +358 50 555 1104
Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä
kati.paunila@alvsbytalo.fi
Lähetä sähköposti

Tiedot

Tilaa talokuvasto