Siirry sisältöön

Uutuusmalli Lasse ottaa tehot irti euroista ja neliöistä.

Pienimmät talomallimme ovat olleet supersuosittuja, mutta tätä on vielä toivottu: pieni puolitoistakerroksinen talo. Syntyi muuttovalmis tehopaketti Lasse, joka säästää sekä euroja että energiaa. 

Reilulla 120 000 eurolla saa nyt muuttovalmiin kodin, jonka alakerrassa on 62,5 m² neliötä (keittiö–olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja sauna). Esivalmisteltu yläkerta tarjoaa kätevästi 28,5 m²:n kasvunvaran.

Lassen avara, lähes 30-neliöinen keittiö–olohuone avautuu suoraan ulos ja pihapiiriin. Sauna, kylpyhuone ja makuuhuoneet ovat reilun kokoisia. Talon alakerrassa on yksi makuuhuone ja esivalmistellun yläkerran voit ottaa käyttöön heti tai myöhemmin, ihan omien tarpeidesi mukaan. Kun valitset yläkertaan vielä kattoerkkerin, saat lisää tilaa ja moninkertaisesti valoa.

”Lasse istuu moneen tarpeeseen. Talo vaatii vain pienen tontin, mutta tarjoaa kaikki ison talon toiminnot. Se sopii mainiosti täydennysrakentamiseen kaupunkien pienille tonteille, mutta yhtä hyvin vaikkapa vapaa-ajanasunnoksi tai paritaloksi”, kuvailee Älvsbytalon myyntijohtaja Petri Torvinen. ”Monet arvostavat nykyään edullista hintaa, tehokkaita neliöitä ja pientä energiankulutusta, ja niissä Lasse hakee vertaistaan.”

Talopaketti sisältää muuttovalmiin talon, vakioperustukset sekä vakiona tehokkaan poistoilmalämpöpumpun, joka hoitaa sekä lämmityksen että ilmanvaihdon. Talon energiakulut ovat pienet ja sisäilma hyvää. Kaikki uudet Älvsbytalot noudattavat kiristyviä energiamääräyksiä jo ennalta.

Toimitukset alkaen 9/2019
(Huom: talo on muuttovalmis jo 4–5 viikon kuluttua toimituksesta)

Hinnat alkaen 120 080 euroa (sis. alv).
Hinta sisältää myös vakioperustukset ja rahdin.

Lisätietoja:
Älvsbytalo Oy

myyntijohtaja Petri Torvinen

puh. 020 7939 621

petri.torvinen@alvsbytalo.fi


Lue lisää Lasse-talomallista 

 
Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

Älvsbytalo myy ja valmistaa valmiiksi asennettuja, korkealaatuisia puutaloja. Kuulumme vuonna 1944 perustettuun Älvsbyhus-konserniin, joka on rakentanut jo yli 42 000 kotia Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomessa talotehtaamme sijaitsee Kauhajoella. Panostamme tulevaisuuteen, ja kehitystyölle on sekä varattu isot resurssit että asetettu korkeat tavoitteet. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä kannattavassa yrityksessä.

Haemme osto- ja projektivastaavaa

Tärkein työtehtäväsi on maa-alueiden ostaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yrityspalvelujen kilpailuttaminen ja hankinta; taloudellinen vastuu maa-aluehankinnoissa ja taloprojektin luovuttaminen tyytyväiselle asiakkaalle. Lue lisää ja hae paikkaa 10.2.2019 mennessä.

Lue lisää
Tilaa talokuvasto
Chatt