Siirry sisältöön

Astrid

Astrid on uusi talomalli, joka perustuu kaikkien aikojen myydyimpään malliimme. Astrid on kuin luotu leppoisaan yhdessäoloon perheen ja ystävien kesken.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja kylpyhuone

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 49,7 m²

Kerrosala: 52,5 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa.

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Bäckängsvägen , Lemland, Ahvenanmaa

Taloesittely Ahvenanmaalla 17.2.


Sunnuntaina 17.2. klo 14–16 esittelemme
1,5-kerroksisen muuttovalmiin talomallimme Astrid 107,0 m²
(3 huonetta, keittiö ja kylpyhuone) + esivalmistelu yläkerta 49,7 m².

Osoite: Bäckängsvägen, Lemland, Ahvenanmaa

Tervetuloa!

Lue lisää Astridista

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Yhteystiedot

  1. Susanna Olsson
    Susanna Olsson

    Matkapuhelin: 0400 515 831
    olsson@nyahem.ax

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto
Chatt