Siirry sisältöön

Siiri

Arvostatko oman kodin rauhaa, mutta et tarvitse ympärillesi suurta taloa? Pieni omakotitalo Siiri säästää neliöitä, energiaa ja tonttimaata, mukavuudesta tinkimättä.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 62,5 m²

Kerrosala: 75,1 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 7541 (Hki), 8376 (Jkl), 9777 (Roi)

Osoite

Mäntyniementie 74, Lehtimäki, Alajärvi

Taloesittely Alajärven Lehtimäellä 25.4.


Esittelyssä 1-kerroksinen muuttovalmis talo Siiri 62,5 m² (3h + k + sauna) + päätyterassi.
Tämä valmistalo toimii vapaa-ajanasuntona.

Avoimet ovet:

Torstaina 25.4. klo 15-19
Osoite:
Mäntyniementie 74, 63500 Lehtimäki, Alajärvi

Ajo-ohje:
Käänny Saukonkyläntieltä Jaakkolantielle, aja 1,3 km.
Käänny oikealle Mäntyniementielle, aja 600 m. Olet perillä.


Tervetuloa!

Lue lisää Siiristä


Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Erkko Vuorenmaa!

Talomyyjänä haluan kulkea kanssasi yhtä matkaa kohti uutta kotia. Tarvittaessa saat Älvsbytalon nopeasti, jo kuukausissa. Rakennuttaminen on helppoa. Tämä tuli itselleni tutuksi, kun jo vuosia sitten ostin Älvsbytalon. Siinä viihdyn perheeni kanssa edelleen. Aika pian talokaupan jälkeen aloin myydä Älvsbytaloja."

Lue Erkon talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

  1. Vuorenmaa Erkko
    Vuorenmaa Erkko

    Matkapuhelin: 050 544 9498
    erkko.vuorenmaa@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto