Siirry sisältöön

Alvar

Muuttovalmis Alvar antaa mukavasti miettimisaikaa: tarvitaanko perheessä lisää tilaa, ja jos niin milloin? Esivalmistellun yläkerran voi ottaa käyttöön heti tai hetken päästä.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 2 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 84,8 m²

Kerrosala: 99,5 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 39,1 m²

Kerrosala: 41,9 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Sähkönkulutus (kWh/v): 8764 (Hki), 9701 (Jkl), 11280 (Roi) 

Osoite

Palopuronkuja 3, Hyvinkää

Taloesittely Hyvinkäällä 4.5. ja 5.5.


Esittelyssä 1,5-kerroksinen talopaketti Alvar 84,8 m² (2h + k + sauna) + kattoerkkeri + päätyterassi + päätyparveke. Talon huoneistoala on yhteensä 138,2 m². Talon kattokaltevuus 34°.

Talon ensimmäinen kerros on valmis ja yläkerta on esivalmisteltu.


Osoite:
Palopuronkuja 3, 05470 Hyvinkää

Avoimet ovet:
Lauantaina 4.5. ja sunnuntaina 5.5. klo 12-14

 

Lue lisää Alvarista

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Marja Lindqvist!

Työssäni ovat tärkeintä tyytyväiset asiakkaat. Kun lopputulos on onnistunut, on kaikilla hymy herkässä. Haluan, että asiakkaani tietävät täsmälleen, millaisen talon he saavat, miten ja milloin. Se luo turvaa. Älvsbytalon rakennusprosessi on niin selkeä, että ennakointi on helppoa: aikataulut ja hinnat pitävät."

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Juha Salonen!

Olen myynyt Älvsbytaloja jo pitkään ja ehtinyt elää mukana monen perheen toteutuneissa unelmissa. Voin rehellisesti sanoa, että Älvsbytalo yllättää vain positiivisesti, koska mitään ei piilotella. Kannattaa vertailla! Älvsbytalo vastaa talon rakentamisesta yhdellä sopimuksella aina muuttovalmiiksi asti. Aikataulut pitävät, tekniikka toimii ja talo on terve."

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Jari Pekkala!

Muuttovalmis Älvsbytalo on helppo hankkia, sekä edullinen ostaa ja asua. Talon hinta sisältää myös vakioperustukset ja tehokkaan poistoilmalämpöpumpun. Vaihtoehtoisena voit valita kallio-/maalämpöpumpun, sekin on mahdollista. Lämmitysmuodon valinta on yksi niistä asioista, joissa olen mielelläni tukena."


Lue Marjan, Juhan ja Jarin talomyyjäesittelyt kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

 1. Jari Pekkala
  Jari Pekkala

  Matkapuhelin: 040 1990 684
  jari.pekkala@alvsbytalo.fi

 2. Juha Salonen
  Juha Salonen

  Matkapuhelin: 0400 610 045
  juha.salonen@alvsbytalo.fi

 3. Marja Lindqvist
  Marja Lindqvist

  Matkapuhelin: 0400 484 690
  marja.lindqvist@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto