Siirry sisältöön

Minna

Minna edustaa Älvsbytalon uutta, modernin linjakasta muotoiluajattelua.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Riekonkieppi 1, Kempele

Taloesittely Kempeleessä la 13.4. ja su 14.4.


Esittelemme 1-kerroksisen talomallin Minna 107,0 m² (3–4h + keittiö + sauna) + päätyterassi + erillinen autotalli F15. Talon kattokaltevuus 19°. 

Avoimet ovet:
Lauantaina 13.4. ja sunnuntaina 14.4. klo 10-16.

Osoite:
Riekonkieppi 1, 90450 Kempele

Jatkossa tämä Minna-esittelytalo tulee toimimaan Älvsbytalon myyntikonttorina.

Talon sisustaa IKEA.
 
HUOM!
Samana viikonloppuna pe 12.– su 14.4. olemme mukana Rakentaja 2019 -messuilla Ouluhallissa. 

Asiantunteva taloedustajamme on paikalla Sinua varten ja
vastaa mielellään rakentamiseen liittyviin kysymyksiisi.
Poimi mukaasi rakentamisen viimeisimmät vinkit ja ideat.
Nähdään myös messuilla!


Lue lisää Minnasta”Terve, olen Älvsbytalomyyjäsi Santeri Paloniemi”

 Monet muistavat minut muista kuvioista, kansainvälisesti menestyneenä alppihiihtäjänä. Kun loukkaantumiset katkaisivat urani, halusin jatkaa seuraavan intohimoni pariin: rakentamiseen ja taloihin.

Nyt myyn meille pohjoisemman Suomen asukkaille edullisia ja lämpimiä Älvsbytaloja, joiden energiankulutus ei syö kukkaroa. Talojen energiatehokkuus vastaa kiristyviä rakennusmääräyksiä jo nyt.

Työssäni talomyyjänä pidän tärkeänä rehellisyyttä. Haluan olla sen ison luottamuksen arvoinen, mitä oman talon rakentaminen merkitsee. Jos asiakasta jokin asia mietityttää, minun tehtäväni on ottaa asioista selvää ja auttaa.

Pohjoisessa on pohjoisen vaateet. Siksi Älvsbytalon rakennustapa on mielestäni oikea: talot tehdään asennusvalmiiksi sisätiloissa Kauhajoen tehtailla. Tontilla talo nousee harjakorkeuteen päivässä. Älvsbytalon ostajan ei tarvitse pelätä kosteusongelmia ja kodin sisäilma on erinomainen.

Oman Älvsbytalosi saat muuttovalmiina vain kuukausien kuluttua sopimuksesta. Tällainen rakentamisen nopeus ja helppous on vaatinut talotehtaalta vuosien kehitystyön ja tuhansien talojen kerryttämän kokemuksen. 

Älvsbytalon ostajana tiedät, mitä rakentaminen oikeasti tulee maksamaan. Pitävä hinta kattaa sekä muuttovalmiin talon että vakioperustukset. Ja maksat vasta sitten, kun talosi on lopputarkistettu ja muuttovalmis.

Minulle itselleni on ollut mieluista kuunnella, miten ihmiset kommentoivat Älvsbytaloja taloesittelyissä. Onpas kiva. Onpas avara. Tämähän on tosi laadukas.

No niin on. Toivottavasti saan auttaa sinuakin tutustumaan Älvsbytaloihin lähemmin. Siitä voi alkaa matka kohti juuri sinulle sopivaa kotia tai vapaa-ajanasuntoa.

Tänä vuonna Älvsbytalo täyttää 75 vuotta. Kempeleeseen valmistuu huhtikuussa esittelytaloksi Älvsbytalon Juhlakoti (107,0 m² 2–3 mh, tupakeittiö ja sauna).
Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan.

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

Yhteystiedot

  1. Santeri Paloniemi
    Santeri Paloniemi

    Matkapuhelin: 040 5648 077
    santeri.paloniemi@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto