Siirry sisältöön

Juhla-Minna

Älvsbytalon perustamisesta on kulunut jo 75-vuotta. Sen kunniaksi toteutimme Juhla-Minna talopaketin, joka tarjoaa pohjoismaista asumista parhaimmillaan: linjakasta tilaa, valoa ja avaruutta. Maalle tai kaupunkiin.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Kattokaltevuus:  19° (1:3)

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Riekonkieppi 1, Kempele

Taloesittely Kempeleessä 18.9.

 

Esittelyssä 1-kerroksinen, täysin muuttovalmis talopaketti Juhla-Minna 107,0 m² (3 h + keittiö + sauna) + päätyterassi + erillinen autotalli F15. Talon kattokaltevuus 19°. 

Avoimet ovet:
Keskiviikkona 18.9. klo 15–19

Osoite:
Riekonkieppi 1, 90450 Kempele
Navigaattoriin Hovimetsäntie – sieltä opasteet perille.

Tämä esittelytalo Juhla-Minna toimii myös Älvsbytalon myyntikonttorina.

Valoisan ja avaran muuttovalmiin talon on sisustanut IKEA.

Lue lisää Juhla-Minnasta


juhla-minna_älvsbytalo_82I59982.jpg

juhla-minna_älvsbytalo_82I6026.jpg

juhla-minna_älvsbytalo_82I6007.jpg

juhla-minna_älvsbytalo__82I5931.jpg

_82I5823.jpg

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

Terve, olen Älvsbytalomyyjäsi Santeri Paloniemi

Työssäni talomyyjänä pidän tärkeänä rehellisyyttä. Haluan olla sen ison luottamuksen arvoinen, mitä oman talon rakentaminen merkitsee. Jos asiakasta jokin asia mietityttää, minun tehtäväni on ottaa asioista selvää ja auttaa.

Lue Santerin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

  1. Santeri Paloniemi
    Santeri Paloniemi

    Matkapuhelin: 040 5648 077
    santeri.paloniemi@alvsbytalo.fi

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto