Siirry sisältöön

Minna

Muuttovalmiin Minnan linjat ovat pohjoismaisen selkeät sekä sisältä että ulkoa. Minna sopeutuu sulavasti sekä kaupunkiympäristöön että maaseudun rauhaan. Kodiksi tai vapaa-aikaan.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3–4 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Kattokaltevuus: 27° (1:2), lisävalintana 19° (1:3)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Riekonkieppi 1, Kempele

Taloesittely Kempeleessä 23.4., 24.4. ja 25.4.


Esittelyssä 1-kerroksinen muuttovalmis talo Minna 107,0 m² (3–4 h + keittiö + sauna) + päätyterassi + erillinen autotalli. Talon kattokaltevuus 19°. 

Avoimet ovet:
Ti 23.4. klo 14–19
Ke 24.4. klo 14–19
To 25.4. klo 14–19

Osoite:
Riekonkieppi 1, 90450 Kempele
Navigaattoriin Hovimetsäntie – sieltä opasteet perille.

Jatkossa tämä valmistalo Minna toimii Älvsbytalon myyntikonttorina.

Valmistalon sisustaa IKEA.

Lue lisää Minnasta

 

minna_alvsbytalo_1200x675_keittio.jpg

minna_alvsbytalo_kh_sauna.png

 

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

”Terve, olen Älvsbytalomyyjäsi Santeri Paloniemi

Työssäni talomyyjänä pidän tärkeänä rehellisyyttä. Haluan olla sen ison luottamuksen arvoinen, mitä oman talon rakentaminen merkitsee. Jos asiakasta jokin asia mietityttää, minun tehtäväni on ottaa asioista selvää ja auttaa."

Lue Santerin talomyyjäesittely kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

  1. Santeri Paloniemi
    Santeri Paloniemi

    Matkapuhelin: 040 5648 077
    santeri.paloniemi@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto