Siirry sisältöön

Edith

Haluatko tilavan keittiön, johon mahtuu isompikin perhe ruokailemaan? Pidätkö mieluummin olohuoneen erillään, mutta keittiön tuntumassa? Hienoa, Edith on kanssasi samoilla linjoilla.

Tietoa talon mallista

Muuttovalmis talo

Koko: 3 huonetta, keittiö ja sauna

Huoneistoala: 107,0 m²

Kerrosala: 123,9 m²

Esivalmisteltu yläkerta: 49,7 m²

Kerrosala: 52,5 m²

Kattokaltevuus: 38° (1:1,25), lisävalintana 34° (1:1,5)

Pohjaratkaisu: muunneltavissa, katso ehdotuksia alempaa.

Sähkönkulutus (kWh/v): 9853 (Hki), 10869 (Jkl), 12593 (Roi)

Osoite

Käkimäentie 5, Kerava

Taloesittely Keravalla 15.6. ja 16.6.


Esittelyssä 1,5-kerroksinen muuttovalmis talo Edith 107,0 m² (3h + k + sauna) + kattoerkkeri. Tontilla on erillinen 55,4 m² kahden auton talli/varasto F30.

Talon 1. kerros on valmis. Esivalmisteltuun yläkertaan on rakennettavissa lisätilaa 52,8 m². Kokonaishuoneistoala tulee olemaan valmiissa talossa n. 160 m².

Kohteen valmistalo on varusteltu aurinkosähköpaneeleilla.


Avoimet ovet:
Lauantaina 15.6. klo 10–12 ja sunnuntaina 16.6. klo 16–18

Osoite:
Käkimäentie 5, 04200 Kerava


Tervetuloa!
 

Lue lisää Edithistä

Tilaa uusi, ilmainen talokuvastomme

 

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Marja Lindqvist!

Työssäni ovat tärkeintä tyytyväiset asiakkaat. Kun lopputulos on onnistunut, on kaikilla hymy herkässä. Haluan, että asiakkaani tietävät täsmälleen, millaisen talon he saavat, miten ja milloin. Se luo turvaa. Älvsbytalon rakennusprosessi on niin selkeä, että ennakointi on helppoa: aikataulut ja hinnat pitävät."

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Jari Pekkala!

Muuttovalmis Älvsbytalo on helppo hankkia, sekä edullinen ostaa ja asua. Talon hinta sisältää myös vakioperustukset ja tehokkaan poistoilmalämpöpumpun. Vaihtoehtoisena voit valita kallio-/maalämpöpumpun, sekin on mahdollista. Lämmitysmuodon valinta on yksi niistä asioista, joissa olen mielelläni tukena."

"Hei, olen Älvsbytalomyyjäsi Juha Salonen!

Olen myynyt Älvsbytaloja jo pitkään ja ehtinyt elää mukana monen perheen toteutuneissa unelmissa. Voin rehellisesti sanoa, että Älvsbytalo yllättää vain positiivisesti, koska mitään ei piilotella. Kannattaa vertailla! Älvsbytalo vastaa talon rakentamisesta yhdellä sopimuksella aina muuttovalmiiksi asti. Aikataulut pitävät, tekniikka toimii ja talo on terve."

Lue Marjan, Jarin ja Juhan talomyyjäesittelyt kokonaisuudessaan.

Yhteystiedot

 1. Jari Pekkala
  Jari Pekkala

  Matkapuhelin: 040 1990 684
  jari.pekkala@alvsbytalo.fi

 2. Juha Salonen
  Juha Salonen

  Matkapuhelin: 0400 610 045
  juha.salonen@alvsbytalo.fi

 3. Marja Lindqvist
  Marja Lindqvist

  Matkapuhelin: 0400 484 690
  marja.lindqvist@alvsbytalo.fi

Löydä taloesittelykohde kartalla

Älvsbytalo on fiksu valinta


Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 42 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi. 

Alhainen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustelutason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen tuotetakuun lisäksi myös kymmenen vuoden rakennetakuun, jonka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tilaa talokuvasto